QCY T13 kulaklığı kutuya koyunca kapanmıyor

Miraxe

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2020
Mesajlar
62
Çözümler
1
QCY T13 kulaklığım kutuya koyunca kapanmıyor. Çalmaya devam ediyor. Ayrıca kulaklıklar telefona bağlıyken Bluetooth'u kapatınca kulaklığı şarj edene kadar tekrar bağlanmıyor. Bluetooth'u kapatmadan direk kulaklıkla olan eşleşmeyi bitirince yine aynı sorun oluyor. Bluetooth'u güncellemeyi denedim ama sorun çözülmedi daha önce de kulaklık kutudayken çalışmaya devam ettiği oldu ama o zaman düzeltmiştim ve bir sorun olmamıştı şu an ise düzelmiyor. Ayrıca kulaklığın ışığı da yanmıyor bir tek şarjdayken ışıkları yanıyor.

Not: Kulaklığın kutusunun içindeki tuşa bastığım zaman yeşil mavi ve kırmızı ışıkları yanıp sönüyor ama yine de bir şey olmuyor.
 
Son düzenleme:
acaba pislik, kirlilik mi var diyecektim ama dediklerin daha başka probemleri var gibi gösteriyor sıvı teması vs olmuş olabilir mi garantisi varsa bir an önce göndermenizi öneririm
 
Acaba pislik, kirlilik mi var diyecektim ama dediklerin daha başka probemleri var gibi gösteriyor sıvı teması vs olmuş olabilir mi garantisi varsa bir an önce göndermenizi öneririm.

Hocam başka cihazdan denedim onda ilk başta normal çalıştı ama kulaklık kullanımdayken Bluetooth'u kapattım yine aynı sorun oldu ama sonrasında düzeldi yani eşleşmeyi bitir ya da Bluetooth'u kapattığım zaman yine bozuluyordu ama şarjda normal haline geliyordu fakat sonrasında direkt olarak oda bozuldu kutu kulaklığı bir tek şarjdayken görüyor şarja 1 saniyeliğine bile takıp çıkarsam eski haline dönüyor sonrasında herhangi bir telefona bağladığım zaman yine bozuluyor ne sıvı teması ne de düşürme falan yaşadım 24 Aralık günü bir video izlerken kulaklık kutusu kapalı olmasına rağmen Bluetooth kulaklıkta kaldı bu bazen olan bir şey ve genelde çabucak geçen bir şey bu yüzden Bluetooth'u kulaklık bluetootha bağlıyken kapattım gidiş o gidiş.

Ayrıca kulaklığı kutuya koyup sonra tekrar aldıktan sonra reset atmışım gibi 3 adet ışık yanıyor reset atmayı denedim ama bir işe yaramadı. Aynı şekilde kulaklık kutusundayken ışığıda yanmıyor.
 
Anladım dediklerinize göre sizle alakalı bir durum yok gibi görünüyor.Garantisi var ise servise yollamalısınız bence veya teknik servisi arayabilirsiniz.
 
Ara sıra kutuda temas etmediğinde sarj almıyor ve çalışıyor ama sizin bahsettiğiniz öbür sorunlar teknik sorun gibi gözüküyor. Teknik servise yollamanız gerekebilir.
 
Konu eski olsa da belki konuya bakan başkalarının işine yarar düşüncesiyle cevap yazmak istedim.

Bahsettiğiniz bu sorunun sebebi kulaklık kutusunun pil ömrü dolmuş. Kutunun pili şarj tutmuyordur. Benim 2 farklı kulaklığımda 3 yıllık kullanımdan sonra aynen bu şekilde olmuştu ve kutu içerisindeki pili kendim değiştirdim ve eskisi gibi kullanmaya devam ediyorum.
 

Geri
Yukarı