QCY T13 nasıldır?

Oyun için alacağım ya ses gecikmesi nasıl tam olarak.
Kulaklıkta oyun modu var. Onu açarsan gecikmesi azalıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kulaklıkta oyun modu var. Onu açarsan gecikmesi azalıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sizce alayim mi daha araştırıyim mi daha iyisi var mıdır?

QCY T13'ten memnun olacağını düşünüyorum ama şu kulaklıklara da bak. 3 ay önce çekmiş 500TL'nin üstüne çıkmış olabilir belki kulaklıklar ama izle istersen.

Bir de bu adamın sayfasında çok fazla kulaklık inceleme videoları var. Onlara da bakabilirsin sayfasından ayrıca.

QCY T13'ten memnun olacağını düşünüyorum ama şu kulaklıklara da bak. 3 ay önce çekmiş 500TL'nin üstüne çıkmış olabilir belki kulaklıklar ama izle istersen.

Bir de bu adamın sayfasında çok fazla kulaklık inceleme videoları var. Onlara da bakabilirsin sayfasından ayrıca.

Ben bakmıştım buna bana yine T13 malum geldi sizce

Bu 5'in arasından hangisi alınır.

Yüksek ses modu varmış, hızlı şarj özelliği varmış. T13'e göre gecikme süresi 20 ms daha az. Alınabilir, istersen al.

Şu sayfadaki linklerde resmi distribütör garantili yazılan yerlerden birinden al istersen. Yada videoda verilen hepsiburada'dan al.

Yüksek ses modu varmış, hızlı şarj özelliği varmış. T13'e göre gecikme süresi 20 ms daha az. Alınabilir, istersen al.

Şu sayfadaki linklerde resmi distribütör garantili yazılan yerlerden birinden al istersen. Ya da videoda verilen Hepsiburada'dan al.

Ama ses seviyesi düşük diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı