QJ SRK 125S vs RKS RZ125

V3nom092

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, dün bayiye gittim ve iki motor arasında kaldım. QJ SRK 125S VR RKS RZ125, RZ125 modelinde ABS var diye biliyorum fakat dış görünüş ekran vs. QJ'nin modeli daha çok hoşuma gidiyor. Acaba hangisini tercih etmeliyim? Boyum: 183-184 kilom: 75-76 civarı.

Abi ehliyetim A1 bütçem max130 sıfır almak istiyorum

Kardeşim bir daha konu açarken sana zahmet ehliyet sınıfını ve bütçeni de yaz ona göre modeller önerelim. Bahsettiğin iki motoru da önermiyorum.
Abi ehliyetim A1 bütçem max 130k sıfır almak istiyorum. Raider Pulsar Drift l almayacağım bu motorlar dışında önerirsen sevinirim

Abicim çin malı tavsiye etmiyorum pulsar ns125 abs modeli diyecektim ama sen istemiyormuşsun. Başka da zaten çok bir seçenek kalmıyor. Bütçeni 150 bin liraya çıkarabilirsin sym nhx125 var yeni çıktı güzel motor inceleyemedim ama çevremde gördüğüm kadarıyla güzel bir model. Zaten sym kalitesi diğerlerine göre çok daha üst planda. Abs si de mevcut. Tipi de güzel.

Bir incele bak bütçeni çıkarabilirsen al derim yok çıkaramam illa ki bu 3 çinli arasında seçim yapıcam diyorsan da rz125 benim bildiğim zontesin bir motoru nispeten daha iyidir.

Sym nhx 125 modeli ön arka abs imiş ben tek ön diye biliyordum bak bu çok güzel nir şey.

Abicim çin malı tavsiye etmiyorum pulsar ns125 abs modeli diyecektim ama sen istemiyormuşsun. Başka da zaten çok bir seçenek kalmıyor. Bütçeni 150 bin liraya çıkarabilirsin sym nhx125 var yeni çıktı güzel motor inceleyemedim ama çevremde gördüğüm kadarıyla güzel bir model. Zaten sym kalitesi diğerlerine göre çok daha üst planda. Abs si de mevcut. Tipi de güzel.

Bir incele bak bütçeni çıkarabilirsen al derim yok çıkaramam illa ki bu 3 çinli arasında seçim yapıcam diyorsan da rz125 benim bildiğim zontesin bir motoru nispeten daha iyidir.

Sym nhx 125 modeli ön arka abs imiş ben tek ön diye biliyordum bak bu çok güzel nir şey.
Teşekkürler abi söylediğin motora da bi bakıcam duruma göre karar vericem cevapladığın için sağol

İyilerini elemişsin kötüsüne bakıyon reis
Kral normalde raider alıcaktım drift ile arasındaydım sonra bütçe arttırdım ve 3 motor kaldı rz125 qj125s ve pulsar ns125 bu 3 motor arasından da pulsarın iyi olduğunu biliyorum fakat pek kanım kaynamadı motora ondan dolayı rz ve s modelleri arasından seçim yapayım dedim. Raiderin arka kampana olması problem yaratabilir çok motor tecrübem yok ehliyet için sınava yakın zaman da gireceğim hatta öyle söyliyim , bundan dolayi galiba rz alıcam

Son düzenleme:
Teşekkürler abi söylediğin motora da bi bakıcam duruma göre karar vericem cevapladığın için sağol

Kral normalde raider alıcaktım drift ile arasındaydım sonra bütçe arttırdım ve 3 motor kaldı rz125 qj125s ve pulsar ns125 bu 3 motor arasından da pulsarın iyi olduğunu biliyorum fakat pek kanım kaynamadı motora ondan dolayı rz ve s modelleri arasından seçim yapayım dedim. Raiderin arka kampana olması problem yaratabilir çok motor tecrübem yok ehliyet için sınava yakın zaman da gireceğim hatta öyle söyliyim , bundan dolayi galiba rz alıcam
ns125 veya raider al diğerlerini alırsan pişman olursun

Abi merhabalar tekrardan , bütçeyi arttırma fırsatı buldum sym nhx 125 alabiliyorum şu sıralar fakat biraz araştırma yaptım ve motor biraz torksuz geldi , acaba rodajdan sonra daha da oturur mu ? ve farklı yerlerde srk125s alın diyenleri gördüm. Yeniden buraya yazayim dedim sence ne yapmaliyim

Abi merhaba tekrardan, bütçeyi arttırma fırsatı buldum SYM nhx 125 alabiliyorum şu sıralar fakat biraz araştırma yaptım ve motor biraz torksuz geldi, acaba rodajdan sonra daha da oturur mu? Ve farklı yerlerde SRK125s alın diyenleri gördüm. Yeniden buraya yazayim dedim sence ne yapmaliyim

Çin malı bir motosikletle SYM'yi kıyaslayamayız. Arada kalite bakımından çok büyük fark olduğunu herkes biliyor. "tork"tan kastığın şey ise zaten 125CC motosiklerden bahsediyoruz, hepsi üç aşağı beş yukarı aynı değerlere sahipler. 125CC bir aletten zaten elzem bir performans beklemek yanlış. Nhx 125 güzel bir motosiklet, ben şu anda 150 bin TL bütçesi olan senin gibi gençlere direk onu öneriyorum. Ön arka ABS olması çok güzel, SYM'in sağlamlığını biliyoruz. Gene aynı şekilde NHX125 öneriyorum kardeşim. Hava soğutmalı olması aklını bulandırmasın, SYM ve Kymco hava soğutmalı tüm modellerinin motor bloğunun iç yapısını, silindiri, pistonu seramikten yapar, dolayısıyla bu da ısınma sorununu çözer. (zaten 125CC motor için sıvı soğutma elzem bir şey değil.) Hani benim bunu söyleme amacım bakarsın, kafan karışmasın diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı