QP bilişim, RX 5600 XT ekran kartı kullanılmış mı?

mcnbgcc

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, QP Bilişimden satın almış olduğum ASUS ROG STRIX RX 5600 XT Top Edition marka ekran kartı bugün elime ulaştı. Kartı takarken kartın arka plakasın da ve soğutucu plakaların da yamukluk olduğunu fark ettim. Firmaya mail attım tabii ki kartın sıfır olduğu söylendi. Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum. QP Bilişim kullanılmış ürün satmış olabilir mi? Çünkü bana kullanılmış gibi geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20201124_185850.jpg
    IMG_20201124_185850.jpg
    234,7 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20201124_185719.jpg
    IMG_20201124_185719.jpg
    158,7 KB · Görüntüleme: 129
O yamukluk her ekran kartında olabiliyor onlar çok hassas en ufak temasta yamulabilir. Fabrika çıkışlı birçok ekran kartında vardır bu durum kullanılmış oldugunu sanmıyorum.

O yamukluk her ekran kartında olabiliyor onlar çok hassas en ufak temasta yamulabilir. Fabrika çıkışlı birçok ekran kartında vardır bu durum kullanılmış oldugunu sanmıyorum.

Dediğiniz gibi olabilir. Sonuçta her gün ekran kartı almıyorum bu iş ile de ilgilenmiyorum, doğal olarak soruyorum merak ediyorum.

Kesinlikle kartı tavsiye etmiyorum. Oyunlarda aniden donup siyah ekrana geçiyor, ekranda küçük küçük kareler oluşuyor. İlk açılıştan sonra aniden kapanıp WattMan hatası veriyor. Teknik servise de gönderdim. Fakat bir şey yok dendi ve geri gönderildi. İşletim sistemim orijinal ve güncel olmasına rağmen, servis güncel sürücü kullanılmamasından dolayı işlem yapmadı. Üstelik hatanın fotoğraflarını çekip çıktı olarak iletmeme rağmen.

Kesinlikle kartı tavsiye etmiyorum. Oyunlarda aniden donup siyah ekrana geçiyor, ekranda küçük küçük kareler oluşuyor. İlk açılıştan sonra aniden kapanıp WattMan hatası veriyor. Teknik servise de gönderdim. Fakat bir şey yok dendi ve geri gönderildi. İşletim sistemim orijinal ve güncel olmasına rağmen, servis güncel sürücü kullanılmamasından dolayı işlem yapmadı. Üstelik hatanın fotoğraflarını çekip çıktı olarak iletmeme rağmen.
Sürücü kaynaklı bir sorunu servis çözemez. 20.4.2 sürücüsünü kurarsanız WattMan hatalarından kurtulursunuz.
Kaldı mı bu ekran kartından? Stoğa gelir mi?
Mining için soruyorsun muhtemelen. Hayır, gelmeyecek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı