R3 1200 ve GTX 1050 Ti sistem nasıldır?

Herkesin tepki gösterileceği düşünülüp açılmış bir konuya benziyor. 5000 TL kendin vermiş olsan, bu sistemin bu parayı haketmediğini bilecek yaştasın demektir. 5000 TL'yi ailen vermiş olsa sağdan soldan parça fiyatlarına bakar, o şekilde parasını verir. Corsair gibi bir şeydi diyerek eski kasanızı geçiştirip, Powerboost gibi dandik bir kasanın modelini tam yazmanız sizden ciddi şekilde şüphelenme sebebim. Yer mi bunu lucifer ?

Not: Esnaftır, 500-1000 lira kazıklar sistem toplarken anlarız, eğer bu olayda %1 bile gerçeklik payı varsa o esnafa helal olsun. Adam zorlasa sizin evin tapusunu alacak elinizden tövbe tövbe sinirlerim bozuldu.
 
Herkesin tepki gösterileceği düşünülüp açılmış bir konuya benziyor. 5000 TL kendin vermiş olsan, bu sistemin bu parayı haketmediğini bilecek yaştasın demektir. 5000 TL'yi ailen vermiş olsa sağdan soldan parça fiyatlarına bakar, o şekilde parasını verir. Corsair gibi bir şeydi diyerek eski kasanızı geçiştirip, Powerboost gibi dandik bir kasanın modelini tam yazmanız sizden ciddi şekilde şüphelenme sebebim. Yer mi bunu lucifer ? Cehennemden çıkan çılgın Türk'üz yiğidim biz.
Bana da tabiri rica ise "troll" gibi geldi. verdiği para 50TL, 100TL değil ki araştırmadan direk o parayı versin hem çocuk yaşta gibi de durmuyor yazımına bakarsak..
 
Ulan kar ediceksin anladıkda bu kadar büyük çakallık da yapılmaz ya. Elinizdeki sistemi bedava aldığ gibi r1200+1050Ti'lı sistemi 5000 Tl'ye satmış! Elbet bir yerden çıkar bunun acısı umarım o esnafımsı bakkalın yanına kar kalmaz.

5000₺ olsa bile kötü ama 6500₺ ödemiş anladığım kadarıyla.

Büyük geçmiş olsun. İade istemeniz sizin için en hayırlısı olur.
 
Bana da tabiri rica ise "troll" gibi geldi. verdiği para 50TL, 100TL değil ki araştırmadan direk o parayı versin hem çocuk yaşta gibi de durmuyor yazımına bakarsak..
Bugün üçüncü oldu karşıma çıkıyor böyle imkansıza yakın olaylar. 30.000 TL sistem, sınırsız bütçe ile telefon önerisi isteyip Windows XP ile foruma bağlanan arkadaşın konusundan çıktım, karşıma bu konu denk geldi. Mesele trollük yapması değil, böyle konular ilgi görüp öne çıkıyor, gerçekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşların konuları tabiri caizse hasır altında kalıyor, göremiyoruz, yardımcı olamıyoruz. Zaten gerçekse bu olay, esnaf evirmiş çevirmiş bir güzel inim inim inletmiş arkadaşın cüzdanı. Yardımcı olabileceğimiz bir husus yok.
 
Bu arkadaş aşırı trol, neymiş adam 590'la 1050Ti aynı fiyat demiş, salladıkça sallamışsın kardeş, son zamanlarda sosyalde böyle insanlar artmaya başladı, biri saçma salak yobaz yobaz ''sEwİN y0k oLm aDmA dĞilSİn sN yHA'' biri '' RaZeN uÇ'' bence foruma telefon ve hatta tc numarası şart , hayır anlamadığım trol olduğu belli neden onaylanır ki...
 
Umarım gerçekten şakadır. Şaka değilse o bilgisayarcı ölüm arıyor. İnsan böyle dolandırılmaz. 1500tl 144hz 1ms monitör buluyorsun. Zaten. Ayrıca diğer parçalar toplasan 3000tl anca yapar.
 
Bilgisayarcıyla telefonda konuştum sistemi geri getir 6000TL veriyim diyor. 2. el olduğu için verdiğim fiyattan alamam diyor. Eski sistemi geri veremem diyor.
Ne cevap vereyim ?

Bu arada hala bu sistem 7500TL eder ben indirim yaptım diyor. Size güveniyorum o yüzden birşey demedim.
Nasıl 7500 Tl ediyor. Adam seni iyice bi tokatlamış arkadaşım. Bilgisayarını geri al ne yapıp edip.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı