R3 1200 ve RX 570 sisteme 450W PSU yeter mi?

Kardeşim, Teknobiyotik bununla ilgili video yaptı, ve darboğaz yok. @fryzen hocama sorabilirsin.

Evet, ekran kartına yük binmesi lazım.
Ben şahsen RX5600XT ile test ettim bu işlemciyi, R5 1600AF'den biraz daha düşük performans verdi ve darboğaz sanki belli oluyordu ama bunlara rağmen kötü bir deneyim değildi. RX5500XT ve altındaki kartlarla darboğaz yapacağını düşünmüyorum ama ileride ekran kartı değiştirecekseniz 1600AF daha iyi bir seçim olabilir.
Test: R3 1200 / R3 1200 AF / R5 1600 AF + RX 5600XT oyun testleri - Technopat Sosyal

Ben şahsen RX 5600XT ile test ettim bu işlemciyi, R5 1600 AF'den biraz daha düşük performans verdi ve darboğaz belli oluyordu ama bunlara rağmen kötü bir deneyim değildi. RX 5500 XT ve altındaki kartlarla darboğaz yapacağını düşünmüyorum ama ileride ekran kartı değiştirecekseniz 1600 AF daha iyi bir seçim olabilir.
Test: R3 1200 / R3 1200 AF / R5 1600 AF + RX 5600XT oyun testleri - Technopat Sosyal

Valla hocam, iyi ki geldiniz. Sabahtan beri darboğaz olmadığından bahsediyorum hala "darboğaz yapar" diyorlar. Kahraman gibi yetiştiniz.

Valla hocam, iyi ki geldiniz. Sabahtan beri darboğaz olmadığından bahsediyorum hala "darboğaz yapar" diyorlar. Kahraman gibi yetiştiniz.
Bu test sistemi Ankara'ya gitmişti, geri geldi. Elimde varken 5500XT, 580 ve 570 ile de test etmeyi düşünüyorum. Sentetik test de yaparım iş performansının ölçümü açısından. İyi akşamlar hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı