R3 2200G bilgisayar açılmıyor

275314

Hectopat
Makaleler
1
Sabah bilgisayarı açtım Google'a girdim birden PC dondu. Sonra ekran gitti ama PC hala çalışıyordu. Klavye ve fareye tıklayınca uyarı sesi gibi bir ses geliyordu sonra kasanın elektiriğini kestim. Sonra yeniden açtım PC'yi ama yine kasa çalıştı ve ekran gelmedi.
PC'nin özellikleri.
R3 2200G.
A320M S2H.
G.Skill 8 GB 3000MHz RAM.
300W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
OC yaparken sıkıntı olduysa o sıkıntı hocam işlemci bozulma olasılığı yüksek.
Ben de öyle düşünüyordum, sadece denerken oldu Allah'tan; denerken olmasa da fark etmesem, uzun OC'lu kullanım sonucu olsa kesin bozulurdu. O günden beri stok sorunsuz kullanıyorum. Bir de tövbeliyim artık OC'a😅

Ben de öyle düşünüyordum, sadece denerken oldu Allah'tan; denerken olmasa da fark etmesem, uzun OC'lu kullanım sonucu olsa kesin bozulurdu. O günden beri stok sorunsuz kullanıyorum. Bir de tövbeliyim artık OC'a😅
Hocam bende ekran kartına denerken yaşadım +30 güç verdikten sonra ekran kartı Allah'ına kavuşuyordu.😅

Uyarı sesi kaç kere geldi?

Bende 3200G var, aynı durumu OC yaparken yaşadım; PC tepki vermiyordu. Elektriği kestim, sizin gibi kasa çalıştı görüntü gelmedi, bir kere restart atınca düzeldi.

Hocam R3 2200G takan birsini nasıl Intel bir işlemci taksın. Anakartı da değiştirmesi gerekiyor.
Daha hiçbir şey denemeden direkt işlemci bozulmuştur ne demek?

AMD işlemci takan Intel nasıl takacak hem daha işlemcinin bozuk olup olmadığını bilmiyoruz.

Hocam 5-6 kere uyarı sesi geldi sonra RAM'i silgiyle temizleyip slotunu değiştirdim tüm SATA kablolarını söküp geri taktım kısacası tüm kabloları söküp geri taktım BIOS pilini çıkartıp geri taktım statik elektiriği boşalttım PC'yi başlattım yine görüntü gelmedi ama Windows sesi ve klavye çıkartıp takınca gelen ses geldi sonra şoka gidip 15TL'ye HDMI kablo alıp TV'ye bağladım PC'yi ve sonunda görüntüyü aldım kısacası monitörüm rip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı