Çözüldü R3 2200G oyunlarda siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, iyi sosyaller.
Şu ana kadar Valorant ve Witcher 3'te oldu bu sorun. Dün herhangi bir sıkıntısı yoktu.
Sistem: R3 2200G, Viper 3200MHz 8 GB tek kanal, FSP Hydro K500 80+, Gigabyte B450M S2H v2.

Oyunlar orijinal, şimdiden teşekkürler.

Patriot RAM'ler AMD ile uyumsuzluk problemi yaşıyor hocam elinizde farklı bir RAM varsa onunla deneyin. Birçok kişiye bunu söylesekde inanmamakta ısrarlı olup bu RAM'i öneriyorlar.

Patriot RAM'ler AMD ile uyumsuzluk problemi yaşıyor hocam elinizde farklı bir RAM varsa onunla deneyin. Birçok kişiye bunu söylesekde inanmamakta ısrarlı olup bu RAM'i öneriyorlar.

Elimde farklı bir RAM maalesef ki yok. Ne yapabilirim?

Şu an Witcher 3'te envanteri açmaya çalışınca ekran gidip geliyor 1 kere sonra düzeliyor.

Bende RAM ve güç kaynağı dışında aynı sistemi kullanıyorum, şu anda bende Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200MHz Single Channel RAM mevcut Valorant'ta herhangi bir şekilde böyle bir sorun yaşamadım.

Anlamadım, neden berkehan çepni vakası dediniz?
FSP Hydro K500 80+

Hemen bakıp atıyorum hocam.

Az önce bir arkadaş gelip küfürler savurdu o yüzden yazdım.

O konuyu biliyorum hocam, görmemişim küfür ettiğini o yüzden sordum.

Hata raporunu birazdan atıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…