Çözüldü R3 2200G oyunlarda siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, iyi sosyaller.
Şu ana kadar Valorant ve Witcher 3'te oldu bu sorun. Dün herhangi bir sıkıntısı yoktu.
Sistem: R3 2200G, Viper 3200MHz 8 GB tek kanal, FSP Hydro K500 80+, Gigabyte B450M S2H v2.

Oyunlar orijinal, şimdiden teşekkürler.

Evet, her şey güncel. Sistem yaklaşık 2 aylık.

BIOS versiyonunuz ve driverlarınız güncel mi?

Process Monitor ile rapor paylaşımız, belki RAM kaynaklı değildir.

@Jotariel
Buyurun hocam.

Edit: Bir şey çıktı mı hocam?
Witcher 3'de denerken oyunda değil de envanter, map gibi yerlerde 1 kere ekran gidip geliyor. Çoğunlukla mouse ile tıklama yaptığımda oluyor bu.

@Chitoge Kirisaki

Son düzenleme:
Evet, her şey güncel. Sistem yaklaşık 2 aylık.

@Jotariel
Buyurun hocam.

Edit: Bir şey çıktı mı hocam?
Witcher 3'de denerken oyunda değil de envanter, map gibi yerlerde 1 kere ekran gidip geliyor. Çoğunlukla mouse ile tıklama yaptığımda oluyor bu.

@Chitoge Kirisaki

Ben procces monitör raporu bakmayı bilmiyorum maalesef. Tek çare @Jotariel'i beklemek.

Saatler oldu @Jotariel hocam gelmedi.
Sevgili sosyal, içinizde Process Monitor raporu okuyabilen biri yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.
Kusuruma bakmayınız şu sıralar RAM OC konularında aktifim bir kaç farklı yerden etiketler gelince aradan görmedim. Hata raporunda oyuna etki eden bir sebep bulunmuyor. Vega 8'e OC denediniz mi ?
RAM'ler zaten Ryzen sistemlerde sorunlu bir model, TestMem5 ile test yapınız.

Kusuruma bakmayınız şu sıralar RAM OC konularında aktifim birkaç farklı yerden etiketler gelince aradan görmedim. Hata raporunda oyuna etki eden bir sebep bulunmuyor. Vega 8'e OC denediniz mi?

Hayır hocam, kesinlikle OC denemedim. Testi yapıp dönüyorum, iyi ki geldiniz!
Kusuruma bakmayınız şu sıralar RAM OC konularında aktifim birkaç farklı yerden etiketler gelince aradan görmedim. Hata raporunda oyuna etki eden bir sebep bulunmuyor. Vega 8'e OC denediniz mi?

RAM sorunsuz hocam. @Jotariel

Dosya Ekleri

• resim_2021-03-25_200945.png
    resim_2021-03-25_200945.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Default settings nadir de olsa bulur ancak bulmamış advance settings ile uğraşmayalım, XMP açıksa kapatalım DDU ile sürücü temizliği yapıp güncel olmayan bir AMD sürücüsünü kurunuz.

XMP açık şu anda, XMP kapatıp DDU ile sürücü kaldırıyorum.
Güncel olmayan demişsiniz, güncel olmayan en stabil sürücüyü atar mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı