R3 2200G Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Sıkıntı orada 1050 Ti'da en az 450W istiyor ona göre önereyim git GT 1030 al ne deyim.

1050 Ti gereksinimini 350W rahat olarak karsılıyor. Ben sadece emin olmak için soruyorum NVIDIA'nın kendı sitesinden bakabilirsin GTX1050 Ti ne kadar güç istediğine ben PSU'nun kalitesiz oldugunu biliyorum ve bilgili olanlardan yorum istiyorum lütfen araştırmadan yorum yapmayınız.

Güç kaynağına ekran kartı alanı ilk defa görüyorum.

Dostum boş yapmak için yorum atmıssın sisteme alıyoruz tabii ki sadece 400W PSU var ve kalitesiz bunu göz önünde bulundurarak tavsiye istiyorum gerçekten gereksiz bir yorumu yazmaya uğraşmışsın yazık...

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti gereksinimini 350W rahat olarak karsılıyor. Ben sadece emin olmak için soruyorum NVIDIA'nın kendı sitesinden bakabilirsin GTX1050 Ti ne kadar güç istediğine ben PSU'nun kalitesiz oldugunu biliyorum ve bilgili olanlardan yorum istiyorum lütfen araştırmadan yorum yapmayınız.

Resmi bir sitede yazan doğrudur doğru olduğunu bildiğiniz bir şeyi burada sorarak milletin zamanını almayın o zaman iyi günler.

Ya bir Allah'ın kulu çıkıp darboğaz yapar diyene kadar herkes RX 570 önermiş. Arkadaş söylemese RX 590'a kadar çıkarlardı herhalde.

Sen ikinci el 1050 Ti veya GTX 960 bak dostum. @Oğulcan:CMasTeR

Bu arada ben de @Silinen üye arkadaşa katılıyorum. PSU'ya göre ekran kartı bakarsanız darboğaz yer kalırsınız. İşlemci - ekran kartı uyumu daha önemli.

Ya bir Allah'ın kulu çıkıp darboğaz yapar diyene kadar herkes RX 570 önermiş. Arkadaş söylemese RX 590'a kadar çıkarlardı herhalde.

Sen ikinci el 1050 Ti veya GTX 960 bak dostum. @Oğulcan:CMasTeR

Bu arada ben de @Silinen üye arkadaşa katılıyorum. PSU'ya göre ekran kartı bakarsanız darboğaz yer kalırsınız. İşlemci - ekran kartı uyumu daha önemli.

Öncelikle önerin be tavsiyen için teşekkür ederim.
Ama adamı savunman yanlış bende biliyorum darboğaz muhabbeti ki neyse adam dalga geçer şekilde yazıyor PSU'ya göre kart alınır mı diye bu sebepten sert çıktım adama ki bende biliyorum işlemci anakart uyumunu PSU değiştirmek istemediğim için özellikle 400W PSU'nun yetebileceği bir kart aramaktayım.

Dostum sistemin aynısı var. RX 570 8 GB ekledim sonradan. Hiçbir sıkıntı yok. Ucu ucuna götürebiliyor sistemi. Bütçen yoksa almana gerek yok PSU.

Sistemdeki PSU nedir acaba hocam.

Savunuyorum demedim. Katılıyorum dedim. Aynı fikirdeyim yani. Arkadaşın atar yaptığı da yok bu arada.

PSU sistemde yetersiz kalırsa bu sorun sistemdeki parçaların yanmasına kadar gidebilir bu sebepten arkadaş (PSU'ya göre ekran kartımı alınır) demekte hatalı bilgisayarın her parçası birbiri için uyumlu olmalıdır RTX2080I 300W'da kullanamazsınız iyi günler dilerim.

Güç kaynağınızın kalitesine bağlı. +12V kanalından 350 Watt civarı güç veriyorsa piyasada ki çoğu giriş-orta seviye kartı kullanabilirsiniz.

Evet hocam haklısın 12V çıkışında 19.5 yazıyor sanırım 234W'a tekabül ediyordu bu rakam GTX1050 Ti için yeterli olduğunu düşünüyorum ama emin olamadım bu sebepten konu açtım sizin fikriniz nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı