R3 2200G Sisteme Ekran Kartı Önerisi

RX 570'e biraz zayıf kalır işlemci arkadaşlar tam doğru bilgi vermemiş. O işlemcinin kalemi 1050Ti ekran kartıdır. Ama ekran kartıyla beraber PSU'yu da değiştirmeniz gerekir, o doğru. Düşük güç tüketimli 1050Ti ile sisteminizin ihtiyaç duyacağı güç yaklaşık 313W olacaktır. PSU verilerinde 320W verebileceği yazsa da ne kadar doğru bilemem. 500W ve üzeri bir 80+ PSU sizi güvende kılar.

Arkadaşlar bu PSU'ya göre önerilerinizi bekliyorum.
400W PSU'ya göre bir kart yoksa bende biliyorum RX570E bu PSU yetmez.

RX 570'e biraz zayıf kalır işlemci arkadaşlar tam doğru bilgi vermemiş. O işlemcinin kalemi 1050 Ti ekran kartıdır. Ama ekran kartıyla beraber PSU'yu da değiştirmeniz gerekir, o doğru. Düşük güç tüketimli 1050 Ti ile sisteminizin ihtiyaç duyacağı güç yaklaşık 313W olacaktır. PSU verilerinde 320W verebileceği yazsa da ne kadar doğru bilemem. 500W ve üzeri bir 80+ PSU sizi güvende kılar.

12V çıkısnda 19.5 yazıyor yani ekran kartı için 234W veriyor sanırım böyleydi 1050 Ti için yeterli olur mu oyun oynayacagım tabıkı PSU'da kötü ama o kadar da değildir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence şu devirde bulabilirsen 2.el temiz 4 GB GTX 960 al. Hem daha ucuz hem de GTX 1050 Ti ile neredeyse aynı performansa sahip.

RX 570 daha iyi olacaktır YouTube'den karsılastırmasını izle neredeyse 2 katı performans RX570'te.

RX 570 daha iyi olacaktır YouTube'den karsılastırmasını izle neredeyse 2 katı performans RX570'te.

Haklısın dostum bılıyorum RX570'in ne kadar guclu oldugunu su konu baslıgını oku ama bu PSU'ya göre ekran kartı arıyorum.
Yoksa gider RTX2080 yazarım bende özellikle bu PSU'ya göre bir şey arıyorum.
Konu baslıgını anlamadan yorum yapmayınız.

Haklısın dostum bılıyorum RX570'in ne kadar guclu oldugunu su konu baslıgını oku ama bu PSU'ya göre ekran kartı arıyorum
Yoksa gider RTX2080 yazarım bende özellikle bu PSU'ya göre bir şey arıyorum.
Konu baslıgını anlamadan yorum yapmayınız.

Sıkıntı orada 1050 Ti'da en az 450W istiyor ona göre önereyim git GT 1030 al ne deyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı