R3 2200G Sisteme Ekran Kartı Önerisi

PSU'nuz sorunlu bir model değil bu arada. Kaliteli bir güç kaynağı ile 400W olsa bile yeni kartları çalıştırabilirsiniz. Verimlilik kavramından anlamadığınız belli. Elimde şu an 2 tane PSU var, biri 250W diğeri 300W ancak 250W olan 12V kanalından 11A, 300W olan 10A veriyor. Mesele bu.

PSU'nuz çoğu karta yeter. İşlemci darboğazı yemek daha ciddi bir sorun. Gerçekten ekran kartı seçiminde bakılacak ikinci şeydir PSU.

PSU'nuz sorunlu bir model değil bu arada. Kaliteli bir güç kaynağı ile 400W olsa bile yeni kartları çalıştırabilirsiniz. Verimlilik kavramından anlamadığınız belli. Elimde şu an 2 tane PSU var, biri 250W diğeri 300W ancak 250W olan 12V kanalından 11A, 300W olan 10A veriyor. Mesele bu.

PSU'nuz çoğu karta yeter. İşlemci darboğazı yemek daha ciddi bir sorun. Gerçekten ekran kartı seçiminde bakılacak ikinci şeydir PSU.

Ben sanırım anlatamıyorum derdimi dostum haklısın bak PSU hakkında pek bilgim yok ki danışıyorum su darboğaz meselesini herkes biliyor gibi böbürleniyor ki bende biliyorum işlemci önemli ancak işlemcim GTX1050 Ti için yeterli ben size RTX2080 kullanacağım demiyorum GTX1050 Ti için yeterli işlemciye sahibim dediğin gibi 2.olarak PSU size de bu konuyu danışıyorum.
Almak istediğim cevap.
Evet dostum bu sistem bu PSU ile GTX1050 Ti destekler ya da.
Üzgünüm dostum PSU yetersiz.
Neden herkes sürekli işlemci de işlemci yazıyor biliyorum önemini ama işlemci yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam haklısın 12V çıkışında 19.5 yazıyor sanırım 234W'a tekabül ediyordu bu rakam GTX1050 Ti için yeterli olduğunu düşünüyorum ama emin olamadım bu sebepten konu açtım sizin fikriniz nedir?

Hocam dün RX 5700 XT güç tüketimini araştırırken sitedeki tabloya rastlamıştım.
Kaba bir hesapla işlemciyi 100Watt düşünüp 234'den çıkartarak kalan 134 Watt'a tekabül eden kartları kullanabilirsiniz. Tabi tablonun güvenilirliği tartışılır. Bu aşamada size almayı düşündüğünüz ekran kartının güç tüketim değerlerini iyice araştırmak düşüyor.

Hocam dün RX 5700 XT güç tüketimini araştırırken sitedeki tabloya rastlamıştım.
Kaba bir hesapla işlemciyi 100Watt düşünüp 234'den çıkartarak kalan 134 Watt'a tekabül eden kartları kullanabilirsiniz. Tabi tablonun güvenilirliği tartışılır. Bu aşamada size almayı düşündüğünüz ekran kartının güç tüketim değerlerini iyice araştırmak düşüyor.

Hocam sağlıklı yorumun için teşekkür ederim gözüm o kadar yüksek bir ekran kartında değil ki sistemimde el vermez birkaç farklı site de bu tarz başlık açmıştım PSU çok kalitesiz GTX1050 için bile yetersiz diyen oldu yeterli diyen oldu bir açıklık getirmek için buraya geldim.
İstediğim ekran kartı GTX1050 Ti sanırım sistemim ve PSU bu kart için yeterli ben diğer forumlarda genelde yeterli cevabı aldım 1 2 kişi yetersiz dedi içime kurt düşürmüşlerdi sanırım yeterli diye düşünüyorum artık.
Hocam bir de yanlışım olabilir sanırım 1050 Ti 75W güç tüketiyordu.

Sıkıntı orada 1050 Ti'da en az 450W istiyor ona göre önereyim git GT 1030 al ne deyim.

Usta GT 1030 ile Vega 8 arasında fark yok ki, vermesin boşuna para 😀, bence en mantıklısı 500W kaliteli Corsair, Aerocool vb. PSU markaları ile değişim yapman gerek ondan sonra RX570 tam ideal ekran kartıdır seni hiç ama hiç üzmez darboğaza da girmez. Bu işlemci ile.

570 besleyemez ne 580'i? İşlemciyi değiştir birçok orta kartı besleyemez adam akıllı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX570 besler hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı