Çözüldü R3 2200G ve RX 570 sistemde FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusuf eray

Femtopat
Daha fazla  
Sistem bilgilerim RX 570 4 GB ROG OC, Ryzen 3 2200G, 16 GB 3000 MHz AMD Ryzen uyumlu RAM. MSI B450M Bazooka anakart. PSU 650 W 80+Bronze sertifikalı. Fakat Apex Legend ve benzeri oyunlarda ciddi şekilde sorun yaşıyorum. FPS 1'de oynuyorum ve inanılmaz bir görüntü yavaşlığı var.

Sistem bilgilerim RX 570 4 GB ROG OC, Ryzen 3 2200G, 16 GB 3000 MHz AMD Ryzen uyumlu RAM. MSI B450M Bazooka anakart. PSU 650 W 80+Bronze sertifikalı. Fakat Apex Legend ve benzeri oyunlarda ciddi şekilde sorun yaşıyorum. FPS 1'de oynuyorum ve inanılmaz bir görüntü yavaşlığı var.
Hangi grafik ayarlarda? Darboğaz oluyor büyük ihtimal. 1080P'de darboğaz olmaz diye biliyorum.

Ne biliyorsun? Belki darboğazdan kaynaklı. Herkes driver güncelle demiş, adam başka oyunlarda sıkıntı yaşamıyor. Boşu boşuna driver silip yükleyecek.

Darboğaz yazdığı sisteme göre yaşamaması gerekli arkadaş demiş ki;

FPS 1'de oynuyorum.

Bu tamamen %50 Driver kaynaklı bir sorun, %50 ısı kaynaklı, Driver çözüm olmazsa ısı sonuçlarını isteyeceğim zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı