R3 3100 fazla mı ısınıyor?

Alparslanemre

Kilopat
Merhaba arkadaşlar dün elimi kasanın camına attım ve çok sıcak geldi sonra MSI Afterburner kullanarak sıcaklıklara baktım ekran kartım (RX580 8 GB MSI Armor) gayet iyiydi 65 dereceydi sanırsam fakat işlemcim 75 dereceye kadar çıkmıştı bilgisayar yaklaşık 8 saattir açıktı ve R6 oynuyordum. Şu an sadece Google'da dolaşıyorum ve sıcaklık 55-57 arası gidip geliyor. Sizce bu değerler çok mu fazla? Denizli'de yaşıyorum hava 40 derece yaklaşık ve kasam yerde duruyor. CPB açık durumda 3.9GHz'e kadar çıkabiliyor. Durum böyle arkadaşlar UV falan yapmak istemiyorum belki CPB kapatabilirim ama bu da performans düşürüyor diyorlar. Başta sorduğum gibi sizce sıcaklıklar normal mi yoksa fazla mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplar için teşekkürler bazı arkadaşlarım sıkıntı etmememi söyledi fakat bilgisayarı alalı daha 1 yıl olduğu için her konuda tedirginim pek dert etmemeye çalışacağım .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı