R3 3200G mi yoksa R5 3400G mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
3200 TL
Hocam 8x2 Dual Channel olması oyun oynamasanda işlem hızlarını arttırıyor diye biliyorum, 8 GB yeterli olacaktır, 2 GB'ı Vega 8 için kalan 6 GB sisteme kalıyor. Size önerim R3 3200G almanız, oyun oynamıyorsunuz fazlasına para vermeye gerek yok.

Hocam 8x2 Dual Channel olması oyun oynamasanda işlem hızlarını arttırıyor diye biliyorum, 8 GB yeterli olacaktır, 2 GB'ı Vega 8 için kalan 6 GB sisteme kalıyor. Size önerim R3 3200G almanız, oyun oynamıyorsunuz fazlasına para vermeye gerek yok.
Öyleyse benim sistemde RAM çıkartıp alır, SSD olarakta @SON İ3 BÜKÜCÜ attığı depolamayı alır nasıl fikir?

Benim tercih ettiğime kıyasla çöp bile denebilir.

İzlediğim her testte neredeyse her oyunda 3400G daha iyi.

Hocam neden bana hep tersiniz?
Çöp değil, araştırın ve bize aktarın.
Bütçeden tasarruf olsun diye koydum ben yoksa bende o PSU'yu koymasını bilirim.

Hocam neden bana hep tersiniz.
Bütçeden tasarruf olsun diye koydum ben yoksa bende o PSU'yu koymasını bilirim.
Hocam biz sizinle zıtız ama iyi arkadaşlarız. :D
Benim attığıma göre dedim. :)

Hocam B450, A320'den kat kat iyi. Bir kere geleceğe dönük bunun oyunla alakası yok.
Elbette hocam ben de biliyorum, ama söylemesi ayıptır alan kişi kasayı muhtemelen bozulana kadar yükseltme yapmadan kullanacağından ileriye dönüklük gibi kriterleri göz ardı ettim :)
Kötü değil, 400W ile 500W parası neredeyse aynı.

Hayır, 3400G ile aynı seviyede gibi ama ekran kartsız.
Ekran kartı olunca 4350G bitirir hepsini.
Ekran kartı olarak 3400G güçlü birazcık ama 4350G işlemci olarak fena.
Hmmm evet 4350G işlemci olarak yüzde 15-20 daha güçlü duruyor, buna karşılık GPU tarafında aynı oranda daha güçsüz.
Evet hocam doğru diyorsunuz. Aslında asıl merak ettiğim şey R3 3200G de uzun yıllar götürür mü, yoksa 400 lira daha verip R5 almak daha mantıklı geliyor.

GPU tarafında aynı oranda daha güçsüz.

Benim hatırladığım taş çatlasın arada 20 FPS oynuyor. Bazı oyunlarda 30 alıyorsa 4350G, 3400G 35 falan alır.

Hocam FSP Hydro k üst seviye bir güç kaynağı.

Yapmayın hocam sizi seviyorum cansınız öptüm. 😘

İnşallah düzgün okumuşumdur, üst seviye demek doğru olmaz benim gösterdiğim PSU'da sertifika yok ama yüzde 79 veriyor diye biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı