R5 1500 ve RX580 Sistem Toplama

burakayyildiz

Hectopat
İşlemcimi ve ekran kartımı aşağıdaki gibi yükseltme ve 8 GB daha RAM ekleme kararı aldım. Lakin güç, uyumluluk olsun, pinmiş soketmiş pek bir bilgim yok, o yüzden sizlere sormak istedim.
RAM ekran kartı ve işlemci hepsi beraber 2100 TL'ye patlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 1500 yerine R5 1600 12 NM alın. PSU, Aerocool VX 500W ve 12V kanalından 456W veriyor, RX 580 için yeterlidir. Hangi parçalar elinizde?

1600 olacaktı zaten yanlış yazmışım kusura bakmayın. Cevabınız için teşekkürler. Anakart kasa ve 8gb mevcut bu yazdıklarımdan. İşlemci, ekran kartı ve +8gb yükseltme yapacağım hocam. Anakart sorun çıkarır mı? Anakartda uyumluluk sorunları oluyor mu bilmiyorum.

Şu an mevcut olan iş. ve ekr k. : (GTX 1030 Ryzen 3 1200)

Mesajı beğenmekte teşekkür etmektir. Anakart uyumludur, ekran kartı takılır ama hangi marka model düşünüyorsunuz.

Hocam ben de onu soracaktım size. Hangisini almalıyım?

En uygun fiyatlı bu görünüyor, ama n11 den alma konusunda içim rahat değil.

Hocam ben de onu soracaktım size. Hangisini almalıyım?

En uygun fiyatlı bu görünüyor, ama n11 den alma konusunda içim rahat değil.

Ambalajı açılmamış ve distribütör garantili olduğu yazılmış, ben anakart, işlemci, SSD, RAM ve güç kaynağımı aldım, gram sorun yaşamadım ama ekran kartları bazen kullanılmış satılabiliyor. Bu onlardan değil.

GTX 1060'tan RX 580'e geçmeye değmez bence hocam.

GTX 1030 Kullanıyorum hocam. 1060 değil.
Ambalajı açılmamış ve distribütör garantili olduğu yazılmış, ben anakart, işlemci, SSD, RAM ve güç kaynağımı aldım, gram sorun yaşamadım ama ekran kartları bazen kullanılmış satılabiliyor. Bu onlardan değil.

Marka model olarak ne düşünüyorsunuz hocam?

Ekstra para verip bunu almaya değer mi? Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Performans fark eder mi?

GTX 1030 Kullanıyorum hocam. 1060 değil.

Marka model olarak ne düşünüyorsunuz hocam?

Ekstra para verip bunu almaya değer mi?
Pardon yanlışlık olmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı