R5 1600 AF GTX 1660'a darboğaz yapar mı?

Nake91

Femtopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ekran kartı fiyatları normal haline geldiğinde bir sistem toparlayacağım işlemcisini Ryzen 5 1600 AF olarak düşündüm çünkü çok ucuz, ekran kartı ise GTX 1660 düşünüyorum oynayacağım oyunlar ise Call of Duty'nin tüm oyunları, Battlefield V vb. Sizce darboğaz olur mu? Ekran kartı ve işlemcime overclock yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok oyunculu serverlarda işlemci kullanımı artacaktır varsayılan clock değerlerinde darboğaz yapmaz. Sorunsuz kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar ben ekran kartı fiyatları normal haline geldiğinde bir sistem toparlayacağım işlemcisini Ryzen 5 1600 AF olarak düşündüm çünkü çok ucuz, ekran kartı ise GTX 1660 düşünüyorum oynayacağım oyunlar ise Call of Duty'nin tüm oyunları, Battlefield V vb. sizce darboğaz olur mu? Ekran kartı ve işlemcime overclock yapacağım.

Yapmaz kullanabilirsiniz RTX 2060 Super'e kadar yolunuz var.

Arkadaşlar ben ekran kartı fiyatları normal haline geldiğinde bir sistem toparlayacağım işlemcisini Ryzen 5 1600 AF olarak düşündüm çünkü çok ucuz, ekran kartı ise GTX 1660 düşünüyorum oynayacağım oyunlar ise Call of Duty'nin tüm oyunları, Battlefield V vb. sizce darboğaz olur mu? Ekran kartı ve işlemcime overclock yapacağım.

Bence 500 TL daha koyun 3600 alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı