R5 2400G Tabanlı Geleceğe Dönük APU Sistem Toplama

Topladığınız sistemde herhangi bir uyumsuzluk bulunmuyor.Yaşınız küçük sanırım, babanızın durumu iyiyse eğer istediğiniz sistemi kurun.İstediğiniz oyunları çalıştırmayınca yenilerini aldırırsınız.Zaten yapılan öneriler sizin için bir şey ifade etmiyor.Konu başlığı 5000 TL çöpe nasıl atılır diye değiştirilirse bence çok yararlı bir konu olur.

Ben bir bilgisayar toplamak istiyorum bütçem 5000 TL ve monitör, klavye, mouse hariç. Ben biraz görüntüye önem veririm yani kasa içi kasa dışı ışıklar vs. bu yüzden kasaya 1000 TL bütçe ayırıp Cooler Master 5 Pro istiyorum. Anakart X470 Carbon, Ryzen 2000 serisi için özel anakart ve işlemcim R5 2400G. RAM'ler 2x8 3200 MHz CL 16, HDD koydum 1 TB 64 MB önbellek 7200 RPM

Fotoğraf da atacağım da ben bu sisteme bir de daha sonra GTX 1060 GamingX 6 GB koyacağım. Şu anda okuduğum için çalışamıyorum ama yazın bu ekran kartını alacağım. Bu yüzden APU topluyorum. Daha sonraki yazlarda R7 koyabilirim ve RAM ekleyebilirim. M.2 normal SSD de ekleyebilirim bu yüzden bu anakartı seçtim. Sizce planım nasıl, bu kasayı toplayayım mı uyuşmayan parça var mı kafanıza takılan bir yer var mı? Oyun manyağı da değilim bu arada sadece bazen LoL ve CS:GO, çok nadir GTA V oynuyorum. Düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 358558Eki Görüntüle 358559Eki Görüntüle 358560
Oyyy sen ne ettin ileride ne takarsan tak farketmez parayı çöpe atmaktan başka hiçbirsey etmiyorsun 5000 TL ye RX 590 lı sistem hali hazırda toplanır.

Bence boşuna konu açmışsınız. Muhtemelen yaşınız küçük. Burada size yardımcı olmaya çalışanları tersleyerek bir yere varamazsınız. Bu saatten sonra da kimse size öneri vermeyecektir, vermemelidir de. Son olarak sisteme gelirsek uyumsuz bir parça yok ama parayı çöpe atmak istiyorsanız alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı