- Makaleler
- 18
Mutlaka SSD eklenmeli. 5000 TL bütçe için parayı çöpe atmaya eşdeğer sistem. Görünüşe bende önem veriyorum ancak kasaya bütçenin 1/5 ini ayırmak ne kadar mantıklı siz düşünün.
Ben bu sistemi neden topluyum 2400 mhz iğrenç saçma sapan sistem yazın ben kendim topladığım sistem varya ona 5 ay sonra rx 580 belkide 1070 ti koyucam artı sistemi topladıktan 2 ay sonra 500 gb ssd koyucam neden bu anakartı koyduğumu düşünüyosun sence geliştirikebilir çünkü peki ben ekran kartınıda aldıktan sonra durucakmıyım r7 veya r9 alıcam boş yapmışsın ayrıca verdiğin kasa çok dandikbence 5bin tl için öneri yazıyorum ryzen 5 2600x 1680 tl
AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 4.2GHz 19MB Önbellek 95W İşlemci - Vatan Bilgisayar
Asus B450M pro 750tl
Asus B450M-Pro Gaming Anakart Fiyatı - Vatan Bilgisayar
corsairin 8gb 2400mhz rami 2 tanesi 730 tl
CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 Single Ram - Vatan Bilgisayar
1tb harddisk senin belirtiğin marka 306 tl
ASTRO 650W 80PLUS POWER 4 ADET RGB LED FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI KASA 768 tl
Astro 650W 80plus Power 4 adet Rgb Led Fanlı Kasa - Vatan Bilgisayar
NE? Frisby'mi? Almayın. Hemen bozulur. Forumda bas bas bağırıyoruz Frisby, Rampage, Everest, Gamepower gibi ürünler almayın diye.bu topladığın bilgisayar ekran kartsız yani apuyla lol cs go hatta gta 5 kaldırır ama bence kasaya o kadar para vermeniz saçma
o kasa yerine buna bakabilirsin FRISBY FC-9235G-650 650W USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA - Vatan Bilgisayar
Okumadan yorum yapma ben sistemi topladıktan 2 ay sonra ssd koyucam zaten ssdde problem yok 500 gb koyucam kasaya gelince zevk meselesiMutlaka SSD eklenmeli. 5000 TL bütçe için parayı çöpe atmaya eşdeğer sistem. Görünüşe bende önem veriyorum ancak kasaya bütçenin 1/5 ini ayırmak ne kadar mantıklı siz düşünün.
Okumadan yorum yapma ben sistemi topladıktan 2 ay sonra ssd koyucam zaten ssdde problem yok 500 gb koyucam kasaya gelince zevk meselesi
Arkadaşım biz sana eksiklerini söylüyoruz daha iyi sistem toplamak için sen geri çeviriyorsun. Zevk meselesi ise git en pahalı parçaları al öyle sistem kurabiliyormusun bir gör.Okumadan yorum yapma ben sistemi topladıktan 2 ay sonra ssd koyucam zaten ssdde problem yok 500 gb koyucam kasaya gelince zevk meselesi
Bunların hepsi lite modeli ben pro alıcam yalnızCooler Master MasterBox Lite 5 ses ve ısınma sorunu
Cooler Master Masterbox Lite 5 Isı Sorunu
Cooler Master Box 5 Lite Isınma sorunu
MasterBox 5 kasa çok ısınıyor
Cooler Master Masterbox Lite 5 Fanların Gürültülü Olması
Cooler Master MasterBox Lite 5 kasa soğutma problemi
Cooler Master Masterbox Lite 5 Isı Sorunu
Yeterlidir umarım.
Bende o eksikleri alıcağımı söylüyorum ama okumuyosunArkadaşım biz sana eksiklerini söylüyoruz daha iyi sistem toplamak için sen geri çeviriyorsun. Zevk meselesi ise git en pahalı parçaları al öyle sistem kurabiliyormusun bir gör.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.