mertÇ. Kilopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #1 Anlamadığım şekilde bazı oyunlar hiçbir hata vermeden kapanıyor. Formatta attım. Sorunu çözemedim. Bilgisayar bileşenlerim: R5 2600, MSI B450M, MSI RTX2060 ve 16 GB 3200MHz CL16 RAM'lere sahibim. Yazılımsal bir sorun olduğundan şüpheleniyorum.
Anlamadığım şekilde bazı oyunlar hiçbir hata vermeden kapanıyor. Formatta attım. Sorunu çözemedim. Bilgisayar bileşenlerim: R5 2600, MSI B450M, MSI RTX2060 ve 16 GB 3200MHz CL16 RAM'lere sahibim. Yazılımsal bir sorun olduğundan şüpheleniyorum.
AtakanAram Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #2 Yanlış da olmasın ama bence işlemcini sıcaklığı sıkıntı yaratıyor olabilir yanlışım varsa düzeltin. İşlemciniz kaç derece. Artı 0 Eksi
Yanlış da olmasın ama bence işlemcini sıcaklığı sıkıntı yaratıyor olabilir yanlışım varsa düzeltin. İşlemciniz kaç derece.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 23 Kasım 2021 #3 Hata raporu oluşturun. Artı 0 Eksi
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.114 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #4 Afterburner üzerinden sıcaklıkları kontrol edip ekran görüntüsü paylaşır mısın? Adım adım gidelim. Artı 0 Eksi
KS KS mertÇ. Kilopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #5 AtakanAram dedi: Yanlış da olmasın ama bence işlemcini sıcaklığı sıkıntı yaratıyor olabilir yanlışım varsa düzeltin. İşlemciniz kaç derece. Genişletmek için tıkla... UluErdem25 dedi: Hata raporu oluşturun. Genişletmek için tıkla... nitrogeN cycle dedi: Afterburner üzerinden sıcaklıkları kontrol edip ekran görüntüsü paylaşır mısın? Adım adım gidelim. Genişletmek için tıkla... Bakalım ama sorun olcagını sanmıyorum. Cooler Master Hyper 212 Spectrum kullanıyorum. Artı 0 Eksi
AtakanAram dedi: Yanlış da olmasın ama bence işlemcini sıcaklığı sıkıntı yaratıyor olabilir yanlışım varsa düzeltin. İşlemciniz kaç derece. Genişletmek için tıkla... UluErdem25 dedi: Hata raporu oluşturun. Genişletmek için tıkla... nitrogeN cycle dedi: Afterburner üzerinden sıcaklıkları kontrol edip ekran görüntüsü paylaşır mısın? Adım adım gidelim. Genişletmek için tıkla... Bakalım ama sorun olcagını sanmıyorum. Cooler Master Hyper 212 Spectrum kullanıyorum.
Sekar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Kahramanmaraş 24 Kasım 2021 #6 Donanımsal durumlarda oyun değil sistem kapanır. Yani diyelimki işlemciniz çok ısınıyor, oyun kapanmaz sisteminiz resetlenir. Bazı oyunlardan kastınız nedir açmanız, biraz daha detay vermeniz lazım bence. Artı 0 Eksi
Donanımsal durumlarda oyun değil sistem kapanır. Yani diyelimki işlemciniz çok ısınıyor, oyun kapanmaz sisteminiz resetlenir. Bazı oyunlardan kastınız nedir açmanız, biraz daha detay vermeniz lazım bence.
KS KS mertÇ. Kilopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #7 Sekar dedi: Donanımsal durumlarda oyun değil sistem kapanır. Yani diyelim ki işlemciniz çok ısınıyor, oyun kapanmaz sisteminiz resetlenir. Bazı oyunlardan kastınız nedir açmanız, biraz daha detay vermeniz lazım bence. Genişletmek için tıkla... BF5 ve Valorant. Sekar dedi: Donanımsal durumlarda oyun değil sistem kapanır. Yani diyelimki işlemciniz çok ısınıyor, oyun kapanmaz sisteminiz resetlenir. Bazı oyunlardan kastınız nedir açmanız, biraz daha detay vermeniz lazım bence. Genişletmek için tıkla... nitrogeN cycle dedi: Afterburner üzerinden sıcaklıkları kontrol edip ekran görüntüsü paylaşır mısın? Adım adım gidelim. Genişletmek için tıkla... AtakanAram dedi: Yanlış da olmasın ama bence işlemcini sıcaklığı sıkıntı yaratıyor olabilir yanlışım varsa düzeltin. İşlemciniz kaç derece. Genişletmek için tıkla... Yüksek ayarlarda oynuyorum. En fazla 45 derece oldu işlemci. Sekar dedi: Donanımsal durumlarda oyun değil sistem kapanır. Yani diyelimki işlemciniz çok ısınıyor, oyun kapanmaz sisteminiz resetlenir. Bazı oyunlardan kastınız nedir açmanız, biraz daha detay vermeniz lazım bence. Genişletmek için tıkla... nitrogeN cycle dedi: Afterburner üzerinden sıcaklıkları kontrol edip ekran görüntüsü paylaşır mısın? Adım adım gidelim. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilir misiniz ? Son düzenleme: 26 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Sekar dedi: Donanımsal durumlarda oyun değil sistem kapanır. Yani diyelim ki işlemciniz çok ısınıyor, oyun kapanmaz sisteminiz resetlenir. Bazı oyunlardan kastınız nedir açmanız, biraz daha detay vermeniz lazım bence. Genişletmek için tıkla... BF5 ve Valorant. Sekar dedi: Donanımsal durumlarda oyun değil sistem kapanır. Yani diyelimki işlemciniz çok ısınıyor, oyun kapanmaz sisteminiz resetlenir. Bazı oyunlardan kastınız nedir açmanız, biraz daha detay vermeniz lazım bence. Genişletmek için tıkla... nitrogeN cycle dedi: Afterburner üzerinden sıcaklıkları kontrol edip ekran görüntüsü paylaşır mısın? Adım adım gidelim. Genişletmek için tıkla... AtakanAram dedi: Yanlış da olmasın ama bence işlemcini sıcaklığı sıkıntı yaratıyor olabilir yanlışım varsa düzeltin. İşlemciniz kaç derece. Genişletmek için tıkla... Yüksek ayarlarda oynuyorum. En fazla 45 derece oldu işlemci. Sekar dedi: Donanımsal durumlarda oyun değil sistem kapanır. Yani diyelimki işlemciniz çok ısınıyor, oyun kapanmaz sisteminiz resetlenir. Bazı oyunlardan kastınız nedir açmanız, biraz daha detay vermeniz lazım bence. Genişletmek için tıkla... nitrogeN cycle dedi: Afterburner üzerinden sıcaklıkları kontrol edip ekran görüntüsü paylaşır mısın? Adım adım gidelim. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilir misiniz ?
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.114 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #8 mertÇ. dedi: Yardım edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
mertÇ. dedi: Yardım edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS mertÇ. Kilopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #9 nitrogeN cycle dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sıcaklık testi yaptım. Eğer sıcaklık için istiyorsanız. Artı 0 Eksi
nitrogeN cycle dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sıcaklık testi yaptım. Eğer sıcaklık için istiyorsanız.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.114 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #10 Bu arada sormayı unutmuşum. Güç kaynağınızın modeli nedir? Belki güçle alakalı bir durum olabilir. Benzer durum önceki sisteminde başıma gelmişti sistem kendini hiçbir şey olmadan yeniden boot ediyordu. Artı 0 Eksi
Bu arada sormayı unutmuşum. Güç kaynağınızın modeli nedir? Belki güçle alakalı bir durum olabilir. Benzer durum önceki sisteminde başıma gelmişti sistem kendini hiçbir şey olmadan yeniden boot ediyordu.