R5 2600 sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
4000
Hocam o bütçede 2. el çok temiz 5500XT 4 GB ya da 1650 Super alabilirsiniz yazık bu parayı 1650'ye falan vermeyin bence.

Doğru söylüyorsun da ama 2. el aldığım vakit muhatap maalesef olmuyor elimde kalma ihtimali yüksek olabiliyor yoksa bende 2. el daha uygun daha iyisini alırım diye düşündüm.
Izoly kalitesiz ve dandik marka diyorlar.
Zotac bilmiyorum.
ASUS adamdır.

Ben şunu anlamadım başında yazılanlar üretim firmasımı oluyor misal ASUS NVIDIA, ASUS'un üretimin de ki NVIDIA ürünü mü?

Doğru söylüyorsun da ama 2. el aldığım vakit muhatap maalesef olmuyor elimde kalma ihtimali yüksek olabiliyor yoksa bende 2. el daha uygun daha iyisini alırım diye düşündüm.

Ben şunu anlamadım başında yazılanlar üretim firmasımı oluyor misal ASUS NVIDIA, ASUS'un üretimin de ki NVIDIA ürünü mü?

Evet öyle.
NVIDIA da kendi kartını üretiyor mu bilmiyorum ama başka firmalara kendi ürünlerini yaptırıyorlar.
Ayni TR'deki Doritos fabrikası gibi düşünün.

Kötü bir dönemdesin, fiyatlar çok arada. İmkanın varsa biraz bekle.

Dolar düşerse fiyatta düşer ama doların düşeceğini hiç sanmıyorum aksine daha çok çıkar düşse bile 100 200 TL oynar onun için beklemek de istemem sonuçta 6000 TL'lik ekran kartı 5000 TL'ye düşse bile alamam o yüzden şu an alabilirsem daha iyi olur çünkü video çekiyorum yayın açıyorum kanalımı güncel tutmam gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı