Yolun Yolcusu
Hectopat
Thermaltake,fsp,CoolerMaster Alınabilir 600W+80
Ekran kartını yükseltemeyeceğim gibi çünkü monitör de almam gerekiyor ve 5 Bin lirayı aşıyor monitör olmadan :/Thermaltake,fsp,CoolerMaster Alınabilir 600W+80
Belleği çift çekirdek yapmam gerekir mi sence, 16 gb 2x8 olarak yani ve ssd olmaması bi sorun yaratır mı ?Monitör ekle bitsin.![]()
Sıla Ertaş | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tam da dediğin gibi yapmıştım ve bellek içinBu devirde artık yavaştan 8 etkisini yitiriyor 16 yapmak sağlıklı olur kesinlikle.Durumunuz yeterse düşünmeden çift bellek yapınız.En iyi sistemi attım size o fiyata.
Kasayı +85 vererek Frisby venoma yükseltin.
Bomba oldu sistem fiyatıda süper oldu iyi oldu o ram çok iyidir önerilir.Tam da dediğin gibi yapmıştım ve bellek için
Adata XPG Spectrix D60G 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
bunu seçtim sence iyi oldu mu ?
Bomba oldu sistem fiyatıda süper oldu iyi oldu o ram çok iyidir önerilir.
144 ileriye dönüklük olur bütçe varsa 144 alınmalı yoksa en düşük 75 alınmalı Ms de düşük olsa iyidir ama Ms 4 de olsa insan gözü ile 1 ms ile 4 ms farkını anlamak imkansıza yakın birşey. Online oyunlarda E-Spor oyuncusu isen belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.