R5 2600 ve GTX 1660 Ti vs Ryzen 5 2600 ve RX 570 Sistem Karşılaştırması

Bu devirde artık yavaştan 8 etkisini yitiriyor 16 yapmak sağlıklı olur kesinlikle.Durumunuz yeterse düşünmeden çift bellek yapınız.En iyi sistemi attım size o fiyata.
Kasayı +85 vererek Frisby venoma yükseltin.

Bu devirde artık yavaştan 8 etkisini yitiriyor 16 yapmak sağlıklı olur kesinlikle.Durumunuz yeterse düşünmeden çift bellek yapınız.En iyi sistemi attım size o fiyata.
Kasayı +85 vererek Frisby venoma yükseltin.
Tam da dediğin gibi yapmıştım ve bellek için
Adata XPG Spectrix D60G 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
bunu seçtim sence iyi oldu mu ?

144 ileriye dönüklük olur bütçe varsa 144 alınmalı yoksa en düşük 75 alınmalı Ms de düşük olsa iyidir ama Ms 4 de olsa insan gözü ile 1 ms ile 4 ms farkını anlamak imkansıza yakın birşey. Online oyunlarda E-Spor oyuncusu isen belki.

Asus VG248QZ 1ms 144Hz HDMI DisplayPort 24” Full HD En cazip monitör bu geldi şu anda :p
144 ileriye dönüklük olur bütçe varsa 144 alınmalı yoksa en düşük 75 alınmalı Ms de düşük olsa iyidir ama Ms 4 de olsa insan gözü ile 1 ms ile 4 ms farkını anlamak imkansıza yakın birşey. Online oyunlarda E-Spor oyuncusu isen belki.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı