R5 2600 ve RTX 2060 CS:GO Düşük FPS

Berkaycanbolat

Centipat
RTX2060 ASUS ROG STRIX
16 GB RAM 8x2
480GB SSD Corsair'in.
B450M ASUS'un anakartı.
600W'lık bir kasam var.
AOC 24 144Hz monitörüm var.

Bilgisayarımı dün aldım montaj edildi ve eve getirdiğim gibi Windows 10 kurdum ve internetten Key satın aldım, aktif ettim Windows'u ancak; bu ekran kartı RTX 2060, nasıl olur da CS:GO her şey kapalı Low ayarlarda 120 FPS alabilir?
Bütün driverlarımı sitesinden ve GeForce Experience üzerinden yükledim, denetim panelinden tüm oyun ayarlarını yaptım. Diğer oyunları daha denemedim.

7000 TL verdiğim bilgisayarın, CS:GO'da bu FPS'leri vermesi beni üzdü. olay nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
4:3 oynuyorsan oyunu oyun GPU'dan çok CPU'nu kullanıyor yani tekli çekirdek performansı önemli. Profesyonel CS oyuncuları bu yüzden Intel işlemciler tercih ediyorlar ama 120 gibi değerler de olmaması lazım 200'lerde gezmesi lazım. MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısınız?

CPU : i5 9400F
GPU : MSI RTX 2060 VENTUS 6 GB
PSU: VS550 Corsair 550W
RAM : Corsair Vangeance 16 GB (8x2), 3000MHZ
Motherboard: MSI B360 Gaming Plus
SSD : 480 GB M2
HDD : 1 TB Seagate
var bende de, sistemimiz birbirine çok yakın. aynı değerleri almamız gerekiyor. ben 300'ün altına inmiyorum. bi sorunun var.

Ekran kartı kontol panelinde 3D ayarlarının yönetilmesi kısmında Preferred refresh rate (Zowie XL LCD) yazıyor bende. Bu ayarı uygulama ayarında yaparsan monitorun sanırım 120HZ bu nedenle bu ayar 120 fps e sabitliyor diye tahmin ediyorum.

Kaç kişilik serverler de bu değeri alıyorsun o da önemli. Mesela ben ölüm maçında 140FPS'ye kadar görürken Crosshair haritasın'da 400den aşşağı görmüyorum.

Grafikleri ve çözünürlüğü arttırıp deneyin ayrıca oyun içi CPU ve GPU kullanımını paylaşırmısınız

çözünürlükler en yükseğe getirdigimde fps 90 100 arası oluyor bu sefer
CPU : i5 9400F
GPU : MSI RTX 2060 VENTUS 6 GB
PSU: VS550 Corsair 550W
RAM : Corsair Vangeance 16 GB (8x2), 3000MHZ
Motherboard: MSI B360 Gaming Plus
SSD : 480 GB M2
HDD : 1 TB Seagate
var bende de, sistemimiz birbirine çok yakın. aynı değerleri almamız gerekiyor. ben 300'ün altına inmiyorum. bi sorunun var.
evet ama olay ne o onemli
Grafikleri ve çözünürlüğü arttırıp deneyin ayrıca oyun içi CPU ve GPU kullanımını paylaşırmısınız
hocam sımdı indirdim afterburn Bak ters bişey var bır anda 450 mhz 450mhz oluyor 3 saniye sonra 7000 mhz 1380 mhz oluyor sonra tekrar düşüyor sürekli yapıyor bunu ?
4:3 oynuyorsan oyunu oyun GPU'dan çok CPU'nu kullanıyor yani tekli çekirdek performansı önemli. Profesyonel CS oyuncuları bu yüzden Intel işlemciler tercih ediyorlar ama 120 gibi değerler de olmaması lazım 200'lerde gezmesi lazım. MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısınız?
hayır normalde oynuyorum herşeyde yüklü tekrar tekrar sildim kurdum ilk defa oluyor frekans degerlerınde bı gaarıplık var neden böyle bu anlık degısıyo bu sureklı

Dosya Ekleri

• msii2.png
    msii2.png
    191,1 KB · Görüntüleme: 183
  • msiii.png
    msiii.png
    181,7 KB · Görüntüleme: 190
  • msiii.png
    msiii.png
    181,7 KB · Görüntüleme: 159
  • msii2.png
    msii2.png
    191,1 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı