R5 2600 ve RTX 2060 Düşük FPS Sorunu

Zaquare

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim RTX 2060 Gaming 6G, Ryzen 5 2600 8 GB RAM. Minecraft'ta 150 FPS CS:GO'da yüksek güç planını yüksek performansa çektiğimde en fazla 250 FPS alıyorum neden?

Çözüm
1 tane daha 8GB RAM takviyesi yapar iseniz sorununuz düzelecektir. Şayet ben Ryzen 2200G kullanıyorum, CS:GO'da 200FPS altını sadece DM'de görüyorum
1 tane daha 8GB RAM takviyesi yapar iseniz sorununuz düzelecektir. Şayet ben Ryzen 2200G kullanıyorum, CS:GO'da 200FPS altını sadece DM'de görüyorum

Çözüm
8 GB RAM artık çoğu oyun için zayıf kalıyor. Özellikle de ayarlar yüksek ise. Bir tane daha 8 GB'lık modül eklemeniz yararınıza olacaktır.

Ben 2300 tllik sistemde 170 alıyordum csgo yüksek ayarda. Sıkıntı ramde değil. Bilgisayarcıya göster bence.

Sorun Ram'de felan değil arkadaşlar. CS:GO zaten ram kullanan bir oyun değil, aksine bende üstteki arkadaş gibi 2200G ile 8 GB ram ile kullanıyorum 170 altını görmüyorum.

Sorun Ram'de felan değil arkadaşlar. CS:GO zaten ram kullanan bir oyun değil, aksine bende üstteki arkadaş gibi 2200G ile 8 GB ram ile kullanıyorum 170 altını görmüyorum.
Csgo işlemciyi çok kullanan bir oyun 8gb ram yetebilir ama r6 2600 2080'i bile destekleyen bir işlemci düşük fps alması çok saçma. Bizim ark 1050 ile 300fps alıyor.
Sistemim RTX 2060 Gaming 6G, Ryzen 5 2600 8 GB RAM. Minecraft'ta 150 FPS CS:GO'da yüksek güç planını yüksek performansa çektiğimde en fazla 250 FPS alıyorum neden?
Çözünürlük en düşükte mi acaba ?

Arkadaşlar benim demek istediğimi yanlış anlamışlar ben CS:GO RAM kullanan bir oyun demedim. Ryzen serisi çift kanal RAM bellek ile inanılmaz bir FPS, performans artışı sağlıyor. Kendim de 8GB RAM modül ekleyerek bunu deneyip, yaşadım. 150FPS alırken dediğim gibi 200FPS altına inmiyorum. İyi forumlar

Çözünürlük en düşükte mi acaba ? [/QUOTE dedi:
yani tam karar ram mi alayım pc ye baktırıymmı
Ben 2300 tllik sistemde 170 alıyordum csgo yüksek ayarda. Sıkıntı ramde değil. Bilgisayarcıya göster bence.
Bu arada 2300 tl lik pc de normal ekran kartın veya işlemcin düşüktür benimkine göre benim sistemi 8gb ram yetmiyo ryzen 5 darboğaz yapıyo büyük ihtimal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…