Csgo işlemciyi çok kullanan bir oyun 8gb ram yetebilir ama r6 2600 2080'i bile destekleyen bir işlemci düşük fps alması çok saçma. Bizim ark 1050 ile 300fps alıyor.Sorun Ram'de felan değil arkadaşlar. CS:GO zaten ram kullanan bir oyun değil, aksine bende üstteki arkadaş gibi 2200G ile 8 GB ram ile kullanıyorum 170 altını görmüyorum.
Çözünürlük en düşükte mi acaba ?Sistemim RTX 2060 Gaming 6G, Ryzen 5 2600 8 GB RAM. Minecraft'ta 150 FPS CS:GO'da yüksek güç planını yüksek performansa çektiğimde en fazla 250 FPS alıyorum neden?
yani tam karar ram mi alayım pc ye baktırıymmıÇözünürlük en düşükte mi acaba ? [/QUOTE dedi:
Bu arada 2300 tl lik pc de normal ekran kartın veya işlemcin düşüktür benimkine göre benim sistemi 8gb ram yetmiyo ryzen 5 darboğaz yapıyo büyük ihtimalBen 2300 tllik sistemde 170 alıyordum csgo yüksek ayarda. Sıkıntı ramde değil. Bilgisayarcıya göster bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.