R5 2600 ve RX 570 Sistem Donuyor ve cızırtı yapıyor

Tamirciye götürücem zaten o aklımda. Chipset driver'ı yeni kurdum. Biraz daha deniycem tekrar karşılaşırsam bildiğim birisi var önce o bakar, sorunu bulamazsa garantiye göndericem.Adam sorunu tespit ederse garanti servisine karşı azından kendimi savunabileyim. Aldığım firmaya güvenemiyorum. Kampanya sistem aldığım için bahane üretebilirler.

Doğru söylüyorsunda elimde yok. Keşke birisi yardımcı olabilse. Tanıdık çevremden araştırıcam bakalım.
Tamirci uğraşma eğer garantisi var ise ürünlerinin ekran kartını yolla gitsin aynı sorunu yaşıyoruz. 5 el Fifa19 atsam 5. El tak donuyor reset atıyordum ve arkadaşımda gt1030 varmış aldım dünden beri test ediyorum 8. Maçı attım Pes19 sabah 5 maç Fifa19, LOL oynadım sorun olmadı.

Tamirci uğraşma eğer garantisi var ise ürünlerinin ekran kartını yolla gitsin aynı sorunu yaşıyoruz. 5 el Fifa19 atsam 5. El tak donuyor reset atıyordum ve arkadaşımda gt1030 varmış aldım dünden beri test ediyorum 8. Maçı attım Pes19 sabah 5 maç Fifa19, LOL oynadım sorun olmadı.
Anladım. Deniycem tekrar olursa mecburum. Oyunda da aylık premium kullandım ziyan olacak :(

Bilgisayar hata yaptığında, reset attın ve hemen minidumpa gir. Bilgisayarı kapattığında felan gidiyor, yani bende gitti. Çıkarsa konu aç yükle bakarlar kesin.
Sağol önerilerin için. Dikkate alıcam.
Ekran Kartı Driver'ını güncellerken yine aynı sesi aldım.
Benzer cızırtı ve donma sorununu ben de 3700x işlemcili sistemimde yaşıyorum :(

Temiz bir format atıp dediğiniz şekilde kurulumları yaptım zaten :(

Kardeş sorunu çözebildin mi ?
Şans eseri telefonumdan video kaydı alabildim.
Video'da 2:27'de görebilirsiniz sorunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Farklı bir ekran kartı denedim, aynı sorun devam ediyor. Sorun ekran kartı kaynaklı değil.

Son düzenleme:
Sağol önerilerin için. Dikkate alacağım.
Ekran kartı Driver'ını güncellerken yine aynı sesi aldım.

Kardeş sorunu çözebildin mi?
Şans eseri telefonumdan video kaydı alabildim.
Video'da 2:27'de görebilirsiniz sorunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Farklı bir ekran kartı denedim, aynı sorun devam ediyor. Sorun ekran kartı kaynaklı değil.

Bu sorunun aynısını ben yaşıyorum. Çok sinir bozucu yeni topladığım sitemde yapıyor. Daha bir aylık sadece SSD ve HDD'ler eski sistemden kalma ve de GTX 1060 ekran kartı ama eski Intel 4770K sistemimde böyle bir sorun yoktu. Şimdi X570 MSI Gaming Edge Wi-Fi ve 3600X işlemci var PSU ve RAM'ler yeni ve gayet iyi. Siz sorunu çözebildiniz mi lütfen yadım edin.

Aga konuyu hortlatcam kusura bakamyın, bende aynı sorundan yaklaşık 1 yıldır muzdaribim ve çözemedim. Konu sahibi arkadaş sorunu çözebildimi, eğer çözebildiyse nasıl çözebildi birşeyler yazarsa mutlu olurum. Forumda habire aynı hata üzerinde birsürü konu var ve tüm konular sadece tartışılıp mezar oluyor. Hiçbirinde daha çözüm göremedim. Neyse konu sahibi bey eğer çözebildiyseniz lütfen nasıl çözebildiğinizi yazın. Konu öyle çözülmemiş kalmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı