R5 2600 ve RX 590 sistem toplama

bear.psd

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sonunda o gün geldi. 10 yıllık eski i5-650 ve 9400GT'li PC'mi sonunda yeniliyorum. Fotoğrafını attığım sistemi bu akşam sipariş edeceğim. Ekran kartını idareten hazirana kadar kullanmaya karar verdim, haziranda RX 5700 XT Nitro+ ile değiştirip eski ekran kartı ile de kardeşime bir sistem kuracağım. Ekran kartı dışında diğer parçalar problemli midir? Ve 5700 XT'ye geçene kadar oyunlarda başarılı bir performans verir mi? Şimdiden teşekkürler, gerçekten çok mutluyum şu an :)

1575046973971.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun bro gayet güzel gözüküyor yalnız aldığın ssdnin aynısı bende de var yanıltmak vs. istemem ama fps drop yaşıyorum ve sorunumun kaynağının ssd'de olabileceği kanısındayım başka ssd tercih edebilirsin ama karar sana kalmış.(Fps drop sorunum için çektiğim videonun altına da bir arkadaş aynı ssd bende var fps drop yaşıyorum demişti o yüzden yazdım sıkıntılı olabilir.) Tekrardan hayırlı olsun mutlu günlerde kullan :)

Hayırlı olsun bro gayet güzel gözüküyor yalnız aldığın ssdnin aynısı bende de var yanıltmak vs. istemem ama fps drop yaşıyorum ve sorunumun kaynağının ssd'de olabileceği kanısındayım başka ssd tercih edebilirsin ama karar sana kalmış.(Fps drop sorunum için çektiğim videonun altına da bir arkadaş aynı ssd bende var fps drop yaşıyorum demişti o yüzden yazdım sıkıntılı olabilir.) Tekrardan hayırlı olsun mutlu günlerde kullan :)
değiştirebilirim aga hangi marka önerirsin

problem çıkmadıysa ne güzel aynı fiyata 2600x almak varken bir kutu için neden 2600 alıyım
Kendim için konuşuyorum bende hiç bir problem çıkmadı. Tek sıkıntısı stok fan ile GHZ Hızını artıramıyorsun. Kendi 3.6 hızı ile boşta şuan 24 25 sıcaklık arası. darboğaz sıkıntısı yok sayılır yüzde 7 8 miş bir yerde görmüştüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı