R5 2600 ve RX590 CS:GO düşük FPS problemi

İşletim sistemi
Windows 10

Bubel

Hectopat
Ben herhangi bir oyunda 150-190 FPS alıyordum (CS:GO'da dahil) ama bugün CS'de aldığım 270 FPS bir anda 80 90'a düştü. Sistemim:
  • AMD RX590 8 GB
  • R5 2600
  • 16 GB RAM
  • 240GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Oynadığın çözünürlük nedir?
2- ısı değerlerin nasıl?
3- Detaylı grafik ayarlarını atar mısın?
4- çoklu CPU kullanımı açık mı?
5- FPS_MAX 0 kodunu kullandın mı?

Oynadığım çözünürlük hep 16:9 1920x1080 oldu.
Isı değerlerim 70 75 arası geziyor.
Efektler en düşükte shadowlarsa gerisi yüksek antiroscopix 16X'te kullanmaktayım.
Çoklu CPU kullanımı açık.
FPS Max 0 denedim ama olmuyor.

Hocam en yüksek çözünürlükte oynuyorsunuz. 270 FPS sabit değer alamazsınız zaten. CS:GO genel olarak düşük çözünürlükte oynanıyor. Yani görüntü odaklı değil, performans odaklı oluyor. Ayarlarını 1024 veya 1280 yap. Tüm ayarlar düşükte olsun. MSAA ayarı açıksa kapat. Shader detayı kapalı olsun. Eğer o çözünürlükte oynayamam diyorsan, grafik ayarlarından MSAA ve shader detayını kapat. Daha sonra tekrar test et.

Hocam en yüksek çözünürlükte oynuyorsunuz. 270 FPS sabit değer alamazsınız zaten. CS:GO genel olarak düşük çözünürlükte oynanıyor. Yani görüntü odaklı değil, performans odaklı oluyor. Ayarlarını 1024 veya 1280 yap. Tüm ayarlar düşükte olsun. MSAA ayarı açıksa kapat. Shader detayı kapalı olsun. Eğer o çözünürlükte oynayamam diyorsan, grafik ayarlarından MSAA ve shader detayını kapat. Daha sonra tekrar test et.

Teşekkürler bunu yarın deneyip ne sonuç aldığımı paylaşacağım.
Ben bugün dediğin çözümden shader detayını en düşüğe çektim ve FPS'im 100'den 250'ye çıktı teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı