R5 2600 yüksek sıcaklık

Önerebileceğiniz uygun fiyatlı ürünler varsa önerebilir misiniz?
Az önce baktım fiyatlar uçmuş , neredeyse 2 katı olmuş eskiye göre.. 2db daha az ses için hiç değmez fazla vermeye, arkadaşların önerdikleri gayet güzel fanlar

Kasa uygunluğunu mutlaka kontrol edin, uygunsa 120mm fanlı almanız daha güzel sonuç verir. ama 92mm de iş görür. İmkanlar çerçevesinde öncellikle 120 tercih etmeye çalışabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kasada egzoz fanınız varsa bence kasaya fan eklemenize çok gerek yok gibi, Eğer egzoz var ise belki kasanın üstüne bir tane daha egzoz olarak bunu ekleyebilirsiniz. Ürünü bilemiyorum , kllanmadım hiç.
Benim fikrim kule tipi soğutucu alıp takmanız , ondan sonra böyle bir fan alırsınız isterseniz.
Yardımınız ve verdiğiniz fikir için teşekkür ederim en kısa sürede bir işlemci soğutucusu alıp takacağım

Yardımınız ve verdiğiniz fikir için teşekkür ederim en kısa sürede bir işlemci soğutucusu alıp takacağım
rica ederim iyi günler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı