Efe Ahmet Calp

Centipat
R5 2600X GTX 1660S 8 GB RAM var The Crew 2 gibi oyunlarda RAM mi yetmiyor bilmiyorum %90 RAM kullanımı oluyor. Ve aniden %40'lardan %80-90'lara çıkıyor CPU kullanımı FPS düşüşüne sebep oluyor GPU kullanımı %70'lerde sebebi nedir sıcaklıklar 60-70 derece arası RAM'den dolayı mu böyle oluyor yoksa başka bir problem mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 2600X GTX 1660S 8 GB RAM var The Crew 2 gibi oyunlarda RAM mi yetmiyor bilmiyorum %90 RAM kullanımı oluyor. Ve aniden %40'lardan %80-90'lara çıkıyor CPU kullanımı FPS düşüşüne sebep oluyor GPU kullanımı %70'lerde sebebi nedir sıcaklıklar 60-70 derece arası RAM'den dolayı mu böyle oluyor yoksa başka bir problem mi var?
İşlemci hep %90 civarlarında ve ekran kartı sürekli düşük ise bunun sebebi daha farklı olabilir ama anladığım kadarıyla anlık oluyor bu dropların sebebi çok açıkçası; hatta oyunun o kısmıyla bile alakalı olabilir.

Son zamanlarda oyunlar hafif droplar yemeye başladı, kontrol ettiğim zaman bazen CPU kullanımı aniden artıyor ve FPS düşüşü meydana geliyor. RAM %80-90'larda kullanılıyor acaba RAM'den mi kaynaklı anlamadım fakat birkaç ay önce böyle sorunlar yoktu. İşlemci kullanımı neden aniden artar?

Sistem.

R5 2600X.
GTX 1660 Super.
8 GB RAM.
500GB SSD 970 EVO.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda oyunlar hafif droplar yemeye başladı, kontrol ettiğim zaman bazen CPU kullanımı aniden artıyor ve FPS düşüşü meydana geliyor. RAM %80-90'larda kullanılıyor acaba RAM'den mi kaynaklı anlamadım fakat birkaç ay önce böyle sorunlar yoktu. İşlemci kullanımı neden aniden artar?

Sistem.

R5 2600X.
GTX 1660 Super.
8 GB RAM.
500GB SSD 970 EVO.

Mining kullanımı olup olmadığına dikkat edin hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı