Efe Ahmet Calp

Centipat
R5 2600X GTX 1660S 8 GB RAM var The Crew 2 gibi oyunlarda RAM mi yetmiyor bilmiyorum %90 RAM kullanımı oluyor. Ve aniden %40'lardan %80-90'lara çıkıyor CPU kullanımı FPS düşüşüne sebep oluyor GPU kullanımı %70'lerde sebebi nedir sıcaklıklar 60-70 derece arası RAM'den dolayı mu böyle oluyor yoksa başka bir problem mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şaka gibi gelecek ama virüs girmiş olabilir.

Virüs girdiğini sanmıyorum Avast vs tarattım gözükmüyor RAM sadece oyunlarda bu kullanım söz konusu bu arada normalde %10 kullanım bile yok neredeyse CPU'da RAM yüzünden olma ihtimali var mıdır acaba eskiden yoktu böyle bir sorun format mı atsam acaba şu an kafam bayağı karışık RAM darboğazı gibi bir şey midir pek bilmiyorum.
Mining kullanımı olup olmadığına dikkat edin hocam.
Mining nasıl oluyor
Hocam şaka gibi gelecek ama virüs girmiş olabilir.
Bu arada normal oyunlarda değilde yüksek grafikli oyunlarda meydana geliyor anlık the crew 2 buna en iyi örnek %50 den %90 oluyor ve fps düşüşü yaşanıyor aniden

Son zamanlarda yüksek grafikli oyunlarda CPU kullanımı anlık olarak artıyor ve oyun donuyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu ve kullanımı kontrol ettiğim panelde VRAM'i göstermiyordu. Şimdi VRAM'i de gösteriyor. Acaba RAM darboğazı mıdır? Ne olabilir? Virüs vesaire bulamadım taratmama rağmen.

Sistemim:

R5 2600X
GTX 1600 Super.
8 GB RAM (bence RAM az kalıyor)
970 EVO 500GB SSD.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı