R5 2600X sistem kapanıyor

Kadrcnx

Centipat
Katılım
18 Mayıs 2022
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Benim sorunum oyunlarda kapanma sorunu ekran kartı 55 derceyi geçince monitörde yırtılma oluyor ve ekran gidiyor ama kasa çalışmaya devam ediyor. Mecburen manuel olrak kasadan yeniden başlatıyorum ve PUBG en düşük grafiklerde bile oyun girince 30 saniye de 50 60 civarı ısı olup kapanıyor ve sorunu çözemiyorum. Ürünün halen garantisi var bir kere gondedim yaptık dediler geldi ama halen aynıydı bende geri aradım anlatım bu sefer sadece ekran kartını istediler gönderdim bekliyorum ve sadece Valorant'a sorun yaşamadım.

  • Ryzen 5 2600X.
  • XFX RX590 Fatboy 8 GB.
  • Corseir 16 RAM 3200MHz.
  • Gamepower 650+80 PSU.
  • ASUS B450 Dragon anakart.
  • James Donkey 480 SSD.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin kadar değişim yaptırt bu kartların kronik problemi bende de RX570 var bir dönem yapıyordu sonradan driveri günceleyince kesti.
0 yokki üst model vermek zorunda değiller mi para iadesi kabul etmem çünkü o zmn uygun olan kart suan pahalı ya aynı karti 0 olanını vermek zorunda yada bir üst modelini
SSD ile alakalı olamaz herhalde GPU veya PSU sorunlu.
Büyük ihtimalle gpu ama keşke psu olsa
Ekran kartına baksınlar o zaman ekran kartında sorun var. Çok şüphelenir isen psu için watt ölçer alıp deneme yapın.
Şuan orda bugün aradim bakılacak dedi
 
0 yok ki üst model vermek zorunda değiller mi para iadesi kabul etmem çünkü o zaman uygun olan kart şu an pahalı ya aynı karti 0 olanını vermek zorunda ya da bir üst modelini.

Büyük ihtimalle GPU ama keşke PSU olsa.

Şu an orada bugün aradim bakılacak dedi.

Hocam senin sorunun ekran kartı PSU ile alakası yok ne kadar dandik olursa olsun ama watman hatasının çözümü vardı forumda bir konuda biraz araştırmanızı öneririm.
 

Geri
Yukarı