R5 3400G bilgisayar durduk yere donuyor

Emirates666

Hectopat
Katılım
31 Mart 2020
Mesajlar
532
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sorunumu dün çözdüm. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar, mavi ekran alan, Alt+Tab tuşu kombinasyonunda ekranı donanlar, mavi ekran hatası alanlar, atikmdag.sys ve "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" hatası alanlar sorun tamamen adrenalin yazılımında. Böyle rezil bir yazılım görmedim. Siler silmez bilgisayar Turbo açmışcasına hızlandı ve sorunlar düzeldi. Yorum yapan arkadaşlara teşekkür eder, herkese iyi günler dilerim.

Reis benim bilgisayarda da aynı problem var oyuna giriyorum FPS düşüyor sonra bilgisayar tepki vermiyor donup kalıyor öyle FPS 60 ya mesela 15FPS oluyor sonra ESC gibi tuşlara basınca donuyor reset atmak zorunda kalıyorum RAM'leri test ettim hard diski bütün her şeyi yaptım ama olmadı lütfen yardım eder misiniz?
R5 3400G.
ASRock A320M
WD Blue 1TB
650W PSU 80+
16 GB 3000MHz RAM.
 
Üstte insan ambleminin sağ yanında bir çizelge gibi bir şey var ona tıklayacaksın. Sonra bütün parçalaron hepsini sol taraftan işaretle sol alttan start butonuna bas. Aynı zamanda Görev Yöneticisi'ni aç kaynakların yüzde yüz kullanım durumlarına bak. Eğer ekran donar ise yine tek tek yükle. 5-8 dk arası çalıştır tam yükte.

Tamamdır hemen yapıyorum.
stabilitytest.png
15dk çalıştırdım hiç bir problem olmadı donma falan bayağıda zorladım ama donmadı testi geçti
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı