R5 3500X OC hakkında sorular

Hocalarım 200TL bandında önerebileceğiniz bir alternatif var mı?
Sesli olmasını açıkçası hiç istemem zaten kasayı masanın üstüne koydum direkt sesini duyuyorum.

"SENDE" öyleydi. Arkadaşın işlemcisi belki daha iyi silikona sahip belki daha kötü. Bu tip voltaj veya frekans önerileriyle şak diye işlemciyi yakma ihtimali bile var yani.
Hocalarım 200TL bandında önerebileceğiniz bir alternatif var mı?
Sesli olmasını açıkçası hiç istemem zaten kasayı masanın üstüne koydum direkt sesini duyuyorum.
Reeven E12 bakabilirsin. Açıkçası niye almadım dediğim tek soğutucu bu. Scythe markasının ürünüdür.

"Sende" öyleydi. Arkadaşın işlemcisi belki daha iyi silikona sahip belki daha kötü. Bu tip voltaj veya frekans önerileriyle şak diye işlemciyi yakma ihtimali bile var yani.

Dediğim gibi hocam bu konularda hiç bilgim yoktu verdiğiniz bilgiler için teşekkürler en iyisi iyi bir soğutucu alana kadar bu işe bulaşmayayım.
Hatta FPS'ye çok fazla + sı olmayacak ise de bulaşmasam iyi olur sanırım.
Reeven E12 bakabilirsin. Açıkçası niye almadım dediğim tek soğutucu bu. Scythe markasının ürünüdür.

Tamamdır hocam bakacağım.
Sistemin yanına ulaştığım zaman CPU GPU sıcaklıklarını ayrı bir konuda belirtip sizleri etiketlerim. 👍

RX 560 kullanıyorsan zaten ekran kartından tam performansı alıyorsundur kesinlikle. İşlemciyi bir tık daha performanslı yapmak sana FPS kazandırsa da çok kazandırmaz. Sıkıntı olmaz kolay kolay doğru adımları uygularsan. Ancak sistemine bakınca tek modül RAM görüyorum. Öncelikle alman gereken şey 2. modül RAM.

RX 560 kullanıyorsan zaten ekran kartından tam performansı alıyorsundur kesinlikle. İşlemciyi bir tık daha performanslı yapmak sana FPS kazandırsa da çok kazandırmaz. Sıkıntı olmaz kolay kolay doğru adımları uygularsan. Ancak sistemine bakınca tek modül RAM görüyorum. Öncelikle alman gereken şey 2. modül RAM.
Evet herhangi bir darboğaz söz konusu değil hocam alırken ileride ekran kartını belki yükseltirim diye işlemciyi bütçem dahilinde en yükseğini tuttum.
Evet şu bayramdaki harçlıklar ile SSD ve ya RAM takviyesi yapacağım sanırım +8RAM eklemek daha mantıklı dediğiniz gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı