Bütçe belirtir misiniz lütfen.Hangi işlemci olabilir ?
Bütçe belirtir misiniz lütfen.Hangi işlemci olabilir ?
Hocam SSD olarak sorun çekmiyorum şuan SSD 2. planda olur muhtemelen.Bütçeniz ne kadar? SSD'niz iyi, isterseniz M.2 yuvasını doldurabilirsiniz.
3000 TL ama tamamını işlemciye kullanmak zorunda değilim hem ekran kartına hem de anakartına fazla gelmeyecek bir şey olabilir.Bütçe belirtir misiniz lütfen.
3060ti için 3600X, 3070 ve üstü için de 5600X veya çıkınca 5700x.Hangi işlemci olabilir ?
Biraz daha biriktirip yeni bir B550 anakart ve eğer çıkarsa R5 5600 alın derim.3000 TL ama tamamını işlemciye kullanmak zorunda değilim hem ekran kartına hem de anakartına fazla gelmeyecek bir şey olabilir.
3000 TL ama tamamını işlemciye kullanmak zorunda değilim hem ekran kartına hem de anakartına fazla gelmeyecek bir şey olabilir.
Onu düşündüm de fazla render vs. işlerle uğraşmadığım için birde oyunlarda arada çok fps fark yok 3500x OC ile 3600 yakalıyor gibi oyunlarda, sizce ?Hocam işlemci için yükseltme biraz mantıksız olur ama illa değiştireceğim derseniz R5 3600.
Onu düşündüm de fazla render vs. işlerle uğraşmadığım için bir de oyunlar arada çok FPS fark yok 3500X OC ile 3600 yakalıyor gibi oyunlarda, sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.