The power of GT1030 Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 378 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #1 Merhabalar, ben Ryzen 3600'e 4300 MHz OC yapmak istiyorum. Fakat voltaj olarak 1.3V buldum en iyi, bazı kaynaklar bunun zararlı olabildiğini söylemekteler. Acaba yapsam bir sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Merhabalar, ben Ryzen 3600'e 4300 MHz OC yapmak istiyorum. Fakat voltaj olarak 1.3V buldum en iyi, bazı kaynaklar bunun zararlı olabildiğini söylemekteler. Acaba yapsam bir sorun çıkar mı?
KS KS The power of GT1030 Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 378 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #11 Talhacolak1903 dedi: En güzel sana uyan voltajı PBO açıp stress testi yapınca buluyor insanlar Reddit'te buldzoidten gördüm. Genişletmek için tıkla... MSI anakart için nasıl yapabilirim? Talhacolak1903 dedi: En güzel sana uyan voltajı PBO açıp stress testi yapınca buluyor insanlar Reddit'te buldzoidten gördüm. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et galiba bahsettiğiniz video bu Talhacolak1903 dedi: En güzel sana uyan voltajı pbo açıp stress testi yapınca buluyor insanlar redditte buldzoidten gördüm. Genişletmek için tıkla... bu arada bu b450 anakartlarda iş görür mü çünkü burada x570 demiş de sadece Son düzenleme: 9 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Talhacolak1903 dedi: En güzel sana uyan voltajı PBO açıp stress testi yapınca buluyor insanlar Reddit'te buldzoidten gördüm. Genişletmek için tıkla... MSI anakart için nasıl yapabilirim? Talhacolak1903 dedi: En güzel sana uyan voltajı PBO açıp stress testi yapınca buluyor insanlar Reddit'te buldzoidten gördüm. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et galiba bahsettiğiniz video bu Talhacolak1903 dedi: En güzel sana uyan voltajı pbo açıp stress testi yapınca buluyor insanlar redditte buldzoidten gördüm. Genişletmek için tıkla... bu arada bu b450 anakartlarda iş görür mü çünkü burada x570 demiş de sadece