zyigit Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #1 Oyunlarda anlık ses gidip ekran 2-3 saniyeliğine donuyor, bazen anlık ses gidiyor, çok kısa süre ekran donuyor. DDU ile sürücü silip güncelledim. İşlemcinin durumu bu. Sebebi işlemci mi? Bu değer normal mi?
Oyunlarda anlık ses gidip ekran 2-3 saniyeliğine donuyor, bazen anlık ses gidiyor, çok kısa süre ekran donuyor. DDU ile sürücü silip güncelledim. İşlemcinin durumu bu. Sebebi işlemci mi? Bu değer normal mi?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Mayıs 2022 #11 zyigit dedi: Sıcaklıklarda herhangi bir anormallik göremedim, WattMan hatasıysa bunu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... AMD uyarı verir WattMan olduğunda. Artı 0 Eksi
zyigit dedi: Sıcaklıklarda herhangi bir anormallik göremedim, WattMan hatasıysa bunu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... AMD uyarı verir WattMan olduğunda.
KS KS zyigit Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #12 Shahdee dedi: AMD uyarı verir WattMan olduğunda. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir uyarı almadım. Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: AMD uyarı verir WattMan olduğunda. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir uyarı almadım.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Mayıs 2022 #13 zyigit dedi: Herhangi bir uyarı almadım. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunun kendisinden olabilir sorun. Artı 0 Eksi
zyigit dedi: Herhangi bir uyarı almadım. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunun kendisinden olabilir sorun.