- Makaleler
- 8
Bu arada Core Performance Boost stok olarak açık halde geliyor, kapatmadıysanız yüksek ihtimalle açıktır.
Oyunlarda pek yok ama Cinebench R20'de yaptığım testlere dayanarak tekli çekirdekte 70 puan, çoklu çekirdekte 200 puan artış görebildim. FPS olarak pek göremedim ancak artan oyunlar da mevcut. Bence değerleriniz iyi, açık kalabilir. Ben hep kapatıyorum, 95 derecede çalıştırmak istemiyorum. Soğutucu alınca ben de açabileceğim.![]()
Şimdi baktım Core Performance Boost açıkmış benim. Yani şu an verdiğim ısı değerleri CPB açık halde.Açık olunca turbo hızına ulaşıyor ve haliyle ıkullanımdan dolayı ısınıyor. Kapatırsanız stok hızda kalıyor ve performans kaybı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
CPB açıkmış.Herhangi bir soğutmaya gerek yok iyi değerler.
CPB açık halde evet. Şimdi kontrol ettim. Bu şekilde iyi o zaman yani.Kullandığın kasanın ön tarafı nasıl ve kaç adet fan var? CPB açık ise ısı değerleri bence de güzel.
Kasa modeli nedir acaba?Şimdi baktım Core Performance Boost açıkmış benim. Yani şu an verdiğim ısı değerleri CPB açık halde.
CPB açıkmış.
Silverstone Fara B1 kasası ama ek olarak bir tane de fan taktım hava akışı daha verimli olması için.Kasa modeli nedir acaba?
Kendi sisteminiz mi?Silverstone Fara B1 kasası ama ek olarak bir tane de fan taktım hava akışı daha verimli olması için.
Evet. Yıllar sonra AMD sisteme ikna ettiler beniKendi sisteminiz mi?
Yansa işine gelecek gibi sankiBende sizinkinden daha düşük bir işlemci var G4600 ben boşta 50 dereceyi vuruyorum stres ve oyunlarda 80'i vurdumeğer OC yapmayacak iseniz normal gibi geldi bana 3 yıldır benimki çatur çatur 70 derecelerde çalışıyor en ufak bir korkum olmadı ama tabii benimki Pentium değiştirme aşamasındayım oyun içinde ısıya bakarken kendi kendime dewamkee aha yandı yanacak diye dalga geçiyorum yansa işime gelir aslında
son bir şey daha ekleyeyim stres testinde 81 dereceyi vurdum.
Diğer parçalar nedir? AMD sistem şaşırttı.Evet. Yıllar sonra AMD sisteme ikna ettiler beni![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.