- Makaleler
- 3
Minecraft PvP zorlamaz sistemi. Sıcaklıklar çok yüksekse UnderVolt yapabilirsiniz. Zor bir işlem değil, sadece zaman istiyor farklı değerler deneyeceğiniz için.
72 derece iyi bir sıcaklık. Sadece %14 kullanım gerçi. Ama siz işlemciyi çok yormayacağınızı düşünerek. Duruma iyi diyorum. Sıcaklıklar iyi.@irfanumut @WhyMeBro @Berkay Davas @Artyom Alekseyevich
Aldım ekran görüntülerini arkada Spotify, Chrome'da video açık, Discord'de ses kanalındayım ve oyun açık bu sıcaklıklar normal mi?
72 derece iyi bir sıcaklık. Sadece %14 kullanım gerçi. Ama siz işlemciyi çok yormayacağınızı düşünerek. Duruma iyi diyorum. Sıcaklıklar iyi.
Zaten Discord ve Minecraft işlemciyi zorlayacak bir uygulama ve oyun değil. Normal bir durum.Neden %14 kullanıyor ve 72 derece peki bu anormal bir durum değil mi?
Zaten Discord ve Minecraft işlemciyi zorlayacak bir uygulama ve oyun değil. Normal bir durum.
Çokmuş bu kadar tahmin etmiyordum@irfanumut @WhyMeBro @Berkay Davas @Artyom Alekseyevich
Aldım ekran görüntülerini arkada Spotify, Chrome'da video açık, Discord'de ses kanalındayım ve oyun açık bu sıcaklıklar normal mi?
Yani kasa havalandırmasına da bağlı gerçi. 90 dereceyi bulabilir. Şöyle bir durum var Ryzen 3000 serisinde bu var aslında. Yani bunun sebebi aslında yanlış hatırlamıyorsam voltajdan kaynaklı. UV ile sıcaklıklar daha da aşağıya indirebilir. Böylece yük altındayken bile çok sıcak çalışmaz.%100'de ne kadar olur acaba %14'te 72 ise?
Yani kasa havalandırmasına da bağlı gerçi. 90 dereceyi bulabilir. Şöyle bir durum var Ryzen 3000 serisinde bu var aslında. Yani bunun sebebi aslında yanlış hatırlamıyorsam voltajdan kaynaklı. UV ile sıcaklıklar daha da aşağıya indirebilir. Böylece yük altındayken bile çok sıcak çalışmaz.
Hayır. 72 derece gayet düşük bir sıcaklık. Endişe etmenize gerek yok.Peki şu an bir sıkıntı olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.