Daha fazla  

- Meslek
 - Müh.

Ek olarak şu aşağıdaki konuda arkadaş Tuf B450 anakartla sorun yaşamış ram uyumluluğu hakkında. Asus'un herhangi bir modelini alacaksanız Google'a anakart modeli yazıp yanına ram compatibility ekleyip bir bakın. Mesela,

www.asus.com

www.technopat.net

Bazen listede yazmasa bile uyumlu olabiliyor ama bu konuyu görünce şaşırdım yine de dikkat etmekte fayda var.

TUF B450-PRO GAMINGï½Anakartï½ASUS Türkiye
TUF Gaming serisi, en yeni AMD ve Intel® platformlarının temel unsurlarını saflaÅtırır ve bunları oyuna hazır özellikler ve kanıtlanmıŠdayanıklılıkla birleÅtirir. Askeri sınıf bileÅenler, yükseltilmiÅ bir güç çözümü ve kapsamlı soÄutma seçenekleri ile tasarlanan bu...

www.asus.com
				ASUS B450 PLUS GAMING için RAM ve monitör tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Daha önce yaşadığım RAM sorunu ile ilgili aşağıdaki konuyu açmıştım ancak uyumsuz RAM olmasından dolayı herhangi bir çözüme kavuşamadım.  Asus tuf b450-plus gaming ram hız arttırma  Buna bağlı olarak anakartıma %100 uyumlu RAM almak istiyorum ve işlemcim Ryzen 7 2700X olduğu...
				Bazen listede yazmasa bile uyumlu olabiliyor ama bu konuyu görünce şaşırdım yine de dikkat etmekte fayda var.