R5 3600 sistemde Valorant performansı düşük

• Konuyu başlatan knyd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.126
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Soul Society
Arkadaşlar buna benzer konular açtım önceden biliyorum ama çözüm olmadı hiç ve cidden canım sıkılmaya başladı. Şu anda Valorant'ta düşük ayarlarda 150-200 arası alıyorum ve Windows, NVIDIA gibi yerlerde de hepsi performans şıkkında. Ara sıra FPS 120'ye bile düşüyor. Başlıkta bug dediğim ise grafikleri en yükseğe alayım belki düzelir dedim grafikler en yüksekte fakat ekrandaki görüntü düşük grafiklerin görüntüsü. Cidden bu çok sinirimi bozuyor. Nasıl düzeltirim bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim. İyi forumlar dilerim.
Sistem:
Ryzen 5 3600 4.0 GHz.
GTX 1660 Super.
2X 8 GB 3200 MHz RAM.

Arkadaşlar buna benzer konular açtım önceden biliyorum ama çözüm olmadı hiç ve cidden canım sıkılmaya başladı. Şu anda Valorant'ta düşük ayarlarda 150-200 arası alıyorum ve Windows, NVIDIA gibi yerlerde de hepsi performans şıkkında. Ara sıra FPS 120'ye bile düşüyor. Başlıkta bug dediğim ise grafikleri en yükseğe alayım belki düzelir dedim grafikler en yüksekte fakat ekrandaki görüntü düşük grafiklerin görüntüsü. Cidden bu çok sinirimi bozuyor. Nasıl düzeltirim bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim. İyi forumlar dilerim.
Sistem:
Ryzen 5 3600 4.0 GHz.
GTX 1660 Super.
2X 8 GB 3200 MHz RAM.

SSD ne eğer SSD seçmediysen ya da yavaş bir SSD seçtiysen olabilir çünkü parçalarında sıkıntı yok hatta GTX 1660S ile R5 3600 en iyi F/P ikililerden biri.

SSD ne eğer SSD seçmediysen ya da yavaş bir SSD seçtiysen olabilir çünkü parçalarında sıkıntı yok hatta GTX 1660S ile R5 3600 en iyi F/P ikililerden biri.

Hocam SSD bu:

İşlemcin ısınıyor ya da kasanın hava akışı iyi olmadığından dolayı güzel hava almıyor olabilir mi? Bu durumlar nasıl?

Hocam kasa Corsair Spec Delta ısınıyor olabilir.

Hocam aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum sistemlerimiz aynı eskiden 330 FPS falan alırken şimdi 150-240 arası ciddi anlamda benim de canımı sıkmaya başladı.

Hocam ben oynamaya başladığımdan beri böyle hiç 300 görmedim ben daha.

Hocam kasa Corsair Spec Delta ısınıyor olabilir.
Hocam kasanın resmine baktığımda önünün mesh tasarıma sahip olmadığını görüyorum. Hava girebilmesi için küçük bir bölme bulunuyor ama muhtemelen yetersiz kalıyor. Kasanız bu durumdan dolayı ısınıyor ve ısındığını için FPS düşüşü yapıyor olabilir.

Hocam kasanın resmine baktığımda önünün mesh tasarıma sahip olmadığını görüyorum. Hava girebilmesi için küçük bir bölme bulunuyor ama muhtemelen yetersiz kalıyor. Kasanız bu durumdan dolayı ısınıyor ve ısındığını için FPS düşüşü yapıyor olabilir.

Hocam işlemci 60-70 de geziniyor 4.0 GHz stok soğutucuda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı