R5 3600 ve RTX 2060S sistem ısınır mı?

Jeeply

Femtopat
Arkadaşlar şimdi ben bir bilgisayar toplayacağım fakat bu PC ısınır mı onu merak ediyorum. Isınırsa ne kadar ısınır? Çünkü M.2 SSD düşünüyorum kasa ısınırsa bir işe yaramıyor M.2 SSD. Bir de takacağım PSU yeter mi? Sistem bilgileri ektedir.
-Ryzen 5 3600.
-MSI 450M-A Pro Max 4133MHz(OC)
-MSI gefore RTX 2060 Super Ventus GP OC 8 GB.
-Cooler Master Masterbox MB511.
-Seagate 1TB Barracuda 64 MB 7200RPM.
-Atada XPG SX8200 PRO 512 GB M.2
-Cooler Master MWE 80+ 700W 2xeps aktif fanlı PFC 120mm fanlı PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal şartlar altında rtx 2060 super Isınmaz ancak ventusta bir tık daha sıcak olabilir ama problem çıkartacak seviyede değil. Ryzen 5 3600 kullanıyorum bende ısınmadan kaynaklı bi sorun çıkarmadı ama overclock düşünüyosan ek soğutucu almanı öneririm.

PSU konularında çok bir bilgim yok açıkçası Ventus ile 2060 arasında bildiğim farklardan birisi arka Ventus'un arka plakası plastik normal 2060'ın metal ama yanlış biliyor olabilirim çünkü ben de daha araştırma aşamasındayım.

Ventus XS 6 GB ile normal Ventus'un 6 GB tek farkı boyutu diye biliyorum ve aralarında gayet iyi bir fiyat farkı var.
Ve Vatan'da KDV indirimi olup Ventus XS'nin 2600 liraya düştüğünü görmüştüm forumda.
Bunu izleyip değerlere bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ventus ben kullanıyorum, yeterince serin çalışıyor. En fazla 66 derece gördüm. Ki Overclock da yapıyorum.

Aga sence hangisini alayım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı