R5 3600 ve RTX 2070S sistem toplama

Mantıklı seçim dostum 27" gerçekten o tarz oyunlar için aşırı büyük. Bende 27" var ve cidden pişmanım.



Bu sistemi önerebilirim URL'de gözükenlere bakmayın Ryzen 5 3600X ve RTX 2070S var. Dediğiniz monitörle beraber 14.750 TL civarına falan denk geliyor.
İnanır mısın yan sekmem de İtopya hep açık bu sisteme de çok kez baktım.Ellerinde 3600X kalmamış sanırım.Bir de kullandıkları anakart kötü gibi geldi yanılıyor muyum acaba bilmiyorum.
 
İnanır mısın yan sekmem de İtopya hep açık bu sisteme de çok kez baktım. Ellerinde 3600X kalmamış sanırım. Bir de kullandıkları anakart kötü gibi geldi yanılıyor muyum acaba bilmiyorum.

Pardon hocam ben tamamiyle kaçırmışım kusura bakmayın.

Benim yaptığım şekilde alın 🙂 ve işinize yaramayacak 240 Hz bir monitör almayın.

Eski mesajlara bakarsanız arkadaş rekabetçi oyunlar oynayacağını söylemiş 27" 2K 144Hz almak yerine 24" 240 Hz alması daha mantıklı.
 
Ben yanlış okumuşum pardon.

O zaman benim sistemin sıvı soğutucuyu çıkarıp kendi attığınız monitörü alabilirsiniz.
Peki sizin attığınız sistemde daha hızlı bir RTX 2070S alınamaz mı ? OC versiyonlarını falan gördüm çekirdek hızı daha yüksek olanlar var (3 Soğutmalıydı sanırım bahsettiklerim).Yoksa kasaya mı sığmaz o yüzden mi küçük versiyon taktınız.
 
Arada pek fark olmaz modelleri arası.

Gaming X Trio modelinden bahsediyorsanız hem bütçeyi aştığı için hem boyutu yüzünden koymadım.

Kasanın 32 CM ekran kartı desteği var ve Gigabyte, ROG STRIX gibi modeller sorun çıkarmıyor 3 fanlı olarak ama bu bütçeye Gaming X ekran kartları dik duracağı için çok hoş duracak.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı