R5 3600 ve RTX 2080 Siyah ekran sorunu

Obesesion

Centipat
Katılım
8 Nisan 2020
Mesajlar
7
Merhabalar, Bilgisiyarımı 2 gün önce yeniledim yeni bir ekran kartı yeni işlemci ve anakart alarak değiştirdim ısınma sorunu yaşadığımı düşünmüyorum.

Maksimum 70 derece gördüm ama yüksek gereksinim isteyen bir yük altına girer girmez siyah ekran alıp sinyal yok diyor. Tüm fanlar son güç çalışmaya başlıyor öyle kalıyor. Sebebi ne olabilir?

RTX 2080 Super
Gigabyte A320M-H anakart
3600X işlemci
16 GB RAM var

Bu arada Rampage 750W 80 Bronze PSU kullanıyorum 2 monitör ve tüm USB slotları dolu gibi PSU yetersiz diye düşünüyorum ama montaj kısmındaki bir sorundan olabilir mi acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart elimde vardı bütçem elverdiğinde yakında değiştireceğim ama PSU 1000W bir Cooler Master sipariş ettim işi garantiye almak için sizce sorun ne @Recep Baltaş aynı zamanda şimdi gördüm aynı sorunu yaşayan forumda arkadaşlar var benimle aynı işlemci ve ekran kartına sahip olan ve aynı sorunu yaşayan PSU kaynaklı olduğundan şüphelenmeye başlıyorum.
 
Son düzenleme:
W ile alakalı değil, Rampage fason ürün.
Şuan forumda gördüm bir arkadaş aynı ürünler ile aynı sorunu yaşıyor benden daha iyi bir anakart psu sormadım ona ama bakalım
Merhabalar tekrardan bu sorunu yazma gereğinde bulundum internete farklı site ve forumlarda da bu sorun yaşandığına dair bir sürü yazı gördüm yabancı forumlarda özelikle kimse sorunu çözememiş bununla ilgili bir göz atmanızı istiyorum kusura bakmayın.

@Ali Güngör.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sorun aynı bu şekilde Ürünü iademi etmeliyim yoksa ne yapmam gerek onu anlamadım yardımcı olunur ise sevinirim
UP UP videodaki ekran kartı ile aynı ekran kartı
Konu ile alakalı benim haricimde sorun yaşayan 5-10 insan daha var hiç kimse sorunu çözülmemiş sorunu çözme yerine yardımcı fikirde bulunabilecek kimse yok mu?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı