Intel ve Nvidia hiç düşünüldüğü gibi değiller arka planda.
Değiller hocam. Bir de NVIDIA'nın çoğu oyuna sponsor olması yok mu? İnşallah AMD'de bu konuda da rekabet gösterir.
Değiller hocam. Bir de NVIDIA'nın çoğu oyuna sponsor olması yok mu? İnşallah AMD'de bu konuda da rekabet gösterir.
@Sylveon Hocam, sonunda düzeltilmiş TUF EVO serisini incelemeye almışlar. Bana sorunlar giderilmiş gibi geldi. Yanılıyor muyum? Bakabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Neredeyse Tüm yazılanları okudum :)
@Sylveon 'un bana önerdiği sistemi uzun süredir araştırıyorum ve almaya karar verdim. Kısmetse pazartesi sipariş vereceğim. Şimdi 2k monitor kaldı 32'' msi - viewsonic - aoc arasında kaldım.
Eğer düşünürsen sistemimi buraya bırakıyorum hocam, belki hoşuna gider. Kendin toplamak istesen bile parça konusunda yardımcı olabilir.
11.jpg

@Sylveon 'un bana önerdiği sistemi uzun süredir araştırıyorum ve almaya karar verdim. Kısmetse pazartesi sipariş vereceğim. Şimdi 2k monitor kaldı 32'' msi - viewsonic - aoc arasında kaldım.
Eğer düşünürsen sistemimi buraya bırakıyorum hocam, belki hoşuna gider. Kendin toplamak istesen bile parça konusunda yardımcı olabilir.
Eki Görüntüle 551992
MAG322CQRV kullanıyorum çok memnunum belirtmek isterim monitör konusunda.Ama şuan fiyatını bilmiyorum 2499TL'ye aldım HB üzerinden.

Eki Görüntüle 551992
Neden fazladan PSU ve kasa var?

Koyduğunuz parçaları sistem toplamaza sihirbazı üzerinden yapın.

MAG322CQRV kullanıyorum çok memnunum belirtmek isterim monitör konusunda.Ama şuan fiyatını bilmiyorum 2499TL'ye aldım HB üzerinden.
Hocamgayet güzel ama bütçemi aşıyor malesef :)
MSI Optix AG32CQ düşünüyorum
Neden fazladan PSU ve kasa var?

Koyduğunuz parçaları sistem toplamaza sihirbazı üzerinden yapın.
Sihirbazda o parçalar yoktu :) mevcutta olanları çıkartıp bunları ekleteceğim

Sihirbazda o parçalar yoktu :) mevcutta olanları çıkartıp bunları ekleyeceğim.
Sihirbaz değil hazır sistem için yoktur o parçalar.

Ben tek tek almanızı öneririm en iyisi ama karar sizin.
@Sylveon Hocam, sonunda düzeltilmiş TUF EVO serisini incelemeye almışlar. Bana sorunlar giderilmiş gibi geldi. Yanılıyor muyum? Bakabilir misiniz?
Asus genel anlamda Evo modelleri ile sorunları çözdü bu DUAL serisi için geçerli aynı şekilde.

Sihirbaz değil hazır sistem için yoktur o parçalar.

Ben tek tek almanızı öneririm en iyisi ama karar sizin.

Asus genel anlamda Evo modelleri ile sorunları çözdü bu DUAL serisi için geçerli aynı şekilde.
Şükürler olsun. Sonunda ekran kartını düzelttiler. Bakalım TUF EVO serisini Türkiye'deki TUF kullanıcılarına verecekler mi? En merak ettiğim soru da bu.

Dostum ben de black Friday de 3600x ve sapphire nitro+5700xt li bir sistem topladım çok memnunum. Benim kasam kaliteli fakat tek fanli bir kasa buna rağmen tam yük altında ekran kartım 65-68 derece arasında çalışıyor. Fakat burada daha önce de konusu açıldı gamingx te 80 dereceleri görüyorlarmis. Forumu biraz ararsan bulursun sana önerim 5700 alacaksan o daha az ısınıyor gaming x olabilir ama xt alırsan nitro+ veya reddevil al şuan 5700xt ler içinde en iyi ikisi. 5700 ile 5600xt de eşdeğer kartlar ve 5600xt nin tdp avantajı var. 5600xt birkacgun önce Amazon Türkiye'de msi gaming x 2600tl ye düşmüştü. Msi gamingx 5700xt de soğutma da başarılı değil ama 5600xt de inanılmaz başarılı.5700 de karar verirsen msi 5600xt gamingx onerimi mutlaka düşün.

Dostum ben de Black Friday'de 3600X ve Sapphire Nitro+5700XT'li bir sistem topladım çok memnunum. Benim kasam kaliteli fakat tek fanli bir kasa buna rağmen tam yük altında ekran kartım 65-68 derece arasında çalışıyor. Fakat burada daha önce de konusu açıldı gamingx te 80 dereceleri görüyorlarmis. Forumu biraz ararsan bulursun sana önerim 5700 alacaksan o daha az ısınıyor Gaming X olabilir ama XT alırsan Nitro+ veya reddevil al şu an 5700XT'ler içinde en iyi ikisi. 5700 ile 5600XT'de eşteğer kartlar ve 5600XT'nin TDP avantajı var. 5600XT birkacgun önce Amazon Türkiye'de MSI Gaming X 2600TL'ye düşmüştü. MSI gamingx 5700XT'de soğutma da başarılı değil ama 5600XT'de inanılmaz başarılı. 5700'de karar verirsen MSI 5600XT gamingx onerimi mutlaka düşün.

Peki, MSI Radeon RX 5600 XT'nin 2K oyunculuk için yeterli olacağını düşünüyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı