Asus markasını sevmiyorum, üstelik en pahalı kartlarıda o üretiyor.
ROG serisi iyi. Ancak ASUS, TUF RX 5700 serisinde çakallık yapmış. Üretim hatalı kart. Yıl 2020, hala firmalar arızalı kart üretiyor. O kadar AR-GE nerede? Merdiven altı Çin markaları bile TUF RX 5700 serisinden daha iyi kart üretirler. VRAM'ler soğutucu bloğa temas etmiyor, termal pad bile yok. 😀

Normal RX 5700 olan modeli. Çok kötü ama Allah'a şükür RX 5700 XT gibi kötü değil.
Oda çok farklı değil zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus markasını sevmiyorum, üstelik en pahalı kartlarıda o üretiyor.
Asus markasını genel olarak sevmiyorum ama bazı ürünlerini öneriyorum mesele hiç birine düşman olmamak gerek.

O da çok farklı değil zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus markasını genel olarak sevmiyorum ama bazı ürünlerini öneriyorum mesele hiç birine düşman olmamak gerek.

Hocam niye moralimi bozuyorsunuz 😀. Şaka maka ASUS, RX 5700 ekran kartına minnacık 3 tane fan takmış. ASUS alırken kesinlikle Sosyal'e danışın.

Çok sıkıntı. Ama en azından Strix modeli kendini korumaya alabiliyor. Gerçi koruma dediğim 77 derece, Gaming X 62 dereceyi görüyor. Ah Asus ah.
Çoğu yerde TUF modelinin hemen arkasında bunun nedeni Mesut Çevik'in yaptığı AMD videosunda olan durumdayım dolayı olabileceğini düşünüyorum.

Aynı şey Ryzen işlemcili laptoplar için çok farklı değil.

Çoğu yerde TUF modelinin hemen arkasında bunun nedeni Mesut Çevik'in yaptığı AMD videosunda olan durumdayım dolayı olabileceğini düşünüyorum.

Aynı şey Ryzen işlemcili laptoplar için çok farklı değil.
O videoyu gördüm ama izlemedim. Konu neler, ve dediğiniz kısım nerede başlıyor videoda?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı