R5 3600 ve RX 5700 XT Sistem Toplama

Ali.-.Alkan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben bir sistem toplayacagim. Parçaları şu şekilde:
  • MSI B450 Tomahawk Max anakart
  • AMD Ryzen 5 3600 işlemci
  • Sapphire RX5700 XT Nitro Plus ekran kartı
  • Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz 16 GB bellek
  • 650 Watt da PSU almayı düşünüyorum.
Acaba RAM'ler de bir sıkıntı çıkar mı, çalışmamama gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkmaz ama bence çift ram yap 8x8 bide bakmadım ama en çıkabilecek sorun anakrt 3200mhz ı desteklemiyorsa desteklediği kadar hızda çalışır.

Arkadaşlar merhaba, ben bir sistem toplayacagim. Parçaları şu şekilde:
  • MSI B450 Tomahawk Max anakart
  • AMD Ryzen 5 3600 işlemci
  • Sapphire RX5700 XT Nitro Plus ekran kartı
  • Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz 16 GB bellek
  • 650 Watt da PSU almayı düşünüyorum.
Acaba RAM'ler de bir sıkıntı çıkar mı, çalışmamama gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Belleğinizi alacağınız sayfayı atarsanız uyumluluğuna bakabilirim. Ama sorun çıkarmaması lazım.

Çıkmaz ama bence çift ram yap 8x8 bide bakmadım ama en çıkabilecek sorun anakrt 3200mhz ı desteklemiyorsa desteklediği kadar hızda çalışır.
Hacim anakart 4133 mhz kadar destekliyor ram lerde corsair vengeance rgb pro 2x8 gb 3200 mhz cl 16 modeli acaba uyumlulukda sıkıntı yasar miyim diye merak etmistim
Belleğinizi alacağınız sayfayı atarsanız uyumluluğuna bakabilirim. Ama sorun çıkarmaması lazım.
B450 TOMAHAWK MAX | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global anakart bu hocam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı