R5 3600 XT Sıcaklık değerleri

Kuffu

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim bugün geldi; kurulumlarını falan yaptım, şu an oyun indiriyorum, arkada Opera ve Discord açık ve sıcaklık değerleri bana biraz garip geldi. Az önce Valorant girdim. Bu esnada arkada Steam'den oyun iniyordu. CPU sıcaklığı 60-68 arası gidip geliyordu ancak şu an hiçbir şey yapmıyorum. Sadece uygulamalar açık ve Steam oyun indiriyor. Sıcaklık ise resimde attığım şekilde. Arada anlık 62'yi görüyor, daha sonra hemen geri düşüyor. Bir anormallik var mı? Bakarsanız sevinirim. Stok soğutucu kullanıyorum.

Ekran kartı= Gigabyte GeForce RTX2070 Superşlemci= AMD Ryzen 5 3600XT /RAM = GeIL 16 GB 3000MHz CL16 /SSD=Kingston 500GB /Monitör = AOC 23.8" 24G2U

Dosya Ekleri

• sıcaklık.png
    sıcaklık.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 89
Evet azalacaktir.

Tekrardan merhaba CBP yi kapattım şu an gerçekten de fanlar ikide bir bağırıp bağırıp durmuyor sabit bir şekilde çalışıyorlar bu çok hoşuma gitti soğutucu alana kadar oyunlarda kaybedeceğim 5 10 FPS benim için çok önemli değil ancak kafama takılan bir şey var bu olay işlemciye herhangi bir zarar vermez değil mi?

Tekrardan merhaba CBP yi kapattım şu an gerçekten de fanlar ikide bir bağırıp bağırıp durmuyor sabit bir şekilde çalışıyorlar bu çok hoşuma gitti soğutucu alana kadar oyunlarda kaybedeceğim 5 10 FPS benim için çok önemli değil ancak kafama takılan bir şey var bu olay işlemciye herhangi bir zarar vermez değil mi?
Hayır içiniz rahat olsun :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı