R5 3600X ve RTX 2060 Super Sistem Toplama

Hepiniz benden bilgilisiniz kimseye kattiyen saygısızlık etmek istemiyorum,ama kafama yatmayan tek şey Galax'ın ekran kartı oldu. Teknobiyotik'den yaptığımda o yüzden çok kararsız kaldım. İtopya'daki değişimler yapıp alabilirim diye düşünüyorum ama dediğim gibi hazır sistem alma taraftarı olduğum için hazır sistemlerin hepsinde dediğiniz parçalar bulunmuyor alternatifleri yerinede ne seçeceğimi bilmediğim için açıkcası kalakaldım :)
@Dgnburak35
Önerilen parçalardan gözünüze kestirdiklerinizi bir sitede toplayıp alın, tabii önce sorun. :)
sinerji kablolama da ve müşteri hizmetlerinde daha iyi diye orada toplamanızı öneririm.

Sinerji benimde içime yatıyor ama seçenekler olarak altarnatiflerde takıldım sanırım :(

Son düzenleme:
@Dgnburak35
Bütçenize farklı model ekran kartları koyabilirsiniz, çok dert değil. Önerilen parçalardan bir sistem oluşturup buraya atın bir bakalım. Hazır sistem konusunu da dert etmeyin. Tek bir siteden topladığınızda bilgisayar + işletim sistemi + sürücüler kurulmuş geliyor zaten.

@Dgnburak35
Bütçenize farklı model ekran kartları koyabilirsiniz, çok dert değil. Önerilen parçalardan bir sistem oluşturup buraya atın bir bakalım. Hazır sistem konusunu da dert etmeyin. Tek bir siteden topladığınızda bilgisayar + işletim sistemi + sürücüler kurulmuş geliyor zaten.

Tek karar kıldığım sanırım işlemci ve ekran kartı 2070 RTX ve AMD 3600X gerisini bilgim olmadığı için önerilere göre toplamayı düşünüyorum.

@Dgnburak35

Sinerjiden dediğim işlemci ve ekran kartına uygun bir sistem yaratma şansınız var mı? Öneriniz nedir acaba?

@Sylveon böyle bir sistem yaptım sizin attıklarınızdan yola çıkarak sinerjiden PC toplamadan, fakat kasa ve bellek konusunda önerilerinizi bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Nasıl yapmalıyım? Veya tekrar seçtiklerim de bir değişiklik yapmalı mıyım?
Öyle diyenlerin tek bildiği ASUS ve MSI olduğu için yorumları gayet doğal sorsan ASRock anakartlarda kalitesiz onlara göre.

X1.5 sistemine şunları değiştirip alabilirsiniz:
İşlemci yükselt.
AMD Ryzen™ 5 3600X 3.8GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 thre ...
Anakart yükselt.
ASRock B450 PRO4 socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Ultra ...
HDD ekle.
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB C ...
Kasa yükselt.
Aerocool Airhawk Duo cam yan panel 2x20cm ön, 1x12cm ar ...
Güç kaynağı yükselt.
High Power 750W 80+ Gold performance GD aktif PFC güç K ...

En son sizin bu attığınız sistemde karar kıldım. Söylediğiniz özelliklerle ürün 9.300E geliyor 10 milyara kadar çıkma şansım var öbür yazdıklarımı unutun :) nasıl bir güncelleştirme yapabilirim? 1 milyara yakın bir bütçe veya daha fazla ayırabilirim.
@Sylveon engin bilgilerinizden destek alabilir miyiz :) ?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-04-10 at 17.06.49.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-10 at 17.06.49.jpeg
    172,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Sistem güzel ancak 2070 Super Gaming X'ten daha ucuz modeller var, yinede iyi model olduğu için alın gitsin.
PSU olarak Corsair 650W VS modelini öneririm.
Kasa olarak bütçe varsa Corsair Icue 220T Airflow. Çok iyi hava akışı var kasada.
RAM olarak ise 3200 CL16 yeterli olacaktır.
Örnek sistem:
ss243.PNG

Sistem güzel ancak 2070 Super Gaming X'ten daha ucuz modeller var, yine de iyi model olduğu için alın gitsin.
PSU olarak Corsair 650W vs modelini öneririm.
Kasa olarak bütçe varsa Corsair iCUE 220T airflow. Çok iyi hava akışı var kasada.
RAM olarak ise 3200 CL16 yeterli olacaktır.
Örnek sistem:
Eki Görüntüle 532452

Teknobiyotiğin bilgisayarında karar kıldım. Açıkcası sylveonun dediği gibi yaptım. 9.300E geldi,yalnız anladığım kadarıyla bu X1.5 olarak geçiyor,peki 9300E kadar çıktıktan sonra X2 almak daha mı mantıklı? Ve o sistemde nasıl düzeltmeler yapılabilir acaba sizin düşünceniz nedir?

10.300 arkadaşlar sizce ekleme ve çıkarma yapmali miyim parçalarda? Veya gereksiz dediğiniz, bunun yerine bu daha ucuz dediğiniz parca var mi, önerilerinizi yazar mısınız?

Eki Görüntüle 531837

Eğer almadıysan bana ulaş detaylı bilgi vereyim paran cöp olmasın
Instagram: Timeover. 36.

Teknobiyotik'ten X1.5 bilgisayarı aşağıdaki gibi güncelleyerek almaya karar verdim, arkadaşlar tekrardan yorumlarınızı duymak isterim tabii.
Neden R5 3600X, R5 3600 al farkıyla işlemciye soğutucu al daha iyi bir süre stok soğutucuyla da idare edebilirsin.
Aşağıdaki gibi güncelledim, sizce nasıl olmuş?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-04-10 at 20.58.51.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-10 at 20.58.51.jpeg
    234,6 KB · Görüntüleme: 51
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı