R5 3600X ve RX 5700 XT Nitro+ sistem nasıldır?

Merhaba bahsettiğiniz Driver sorunları düzeldi mi? Bende almayı düşünüyorumda.

Şu an 20.2.2 Driver'ını kullanıyorum. Tek sorun FreeSync. Onu kapattım. Diğer ayarları istediğim gibi açabiliyorum.Herhangi bir takılma kapanma sorunu yok. Gayet stabil çalışıyor.Bir çok oyunda denedim.Bir sonraki driver tam stabil olacak diye düşünüyorum.Karttan çok memnunum.

Şu an 20.2.2 Driver'ını kullanıyorum. Tek sorun FreeSync. Onu kapattım. Diğer ayarları istediğim gibi açabiliyorum.Herhangi bir takılma kapanma sorunu yok. Gayet stabil çalışıyor. Bir çok oyunda denedim. Bir sonraki Driver tam stabil olacak diye düşünüyorum. Karttan çok memnunum.

Kasanız soğutmanızı yazar mısınız? Kart ısısı kasanız ve soğutmanızla kaç derece oluyor?

Kasa imzamda yazıyor.Ben üste iki tane egzoz fan taktım.Ekran kartım 65 derece civarlarında geziyor..Çok nadir 70 derece üstüne çıkıyor.
Madde 22'yi dikkate alabilir misiniz lütfen.İmzayı göremeyenler de olabilir.
Kasa imzamda yazıyor.Ben üste iki tane egzoz fan taktım.Ekran kartım 65 derece civarlarında geziyor..Çok nadir 70 derece üstüne çıkıyor.
Bu kasa için değerler çok iyi kasanın hava akışı kötü.

Tamam bilmiyordum,daha dikkatli olurum.

Bu kasa için değerler çok iyi kasanın hava akışı kötü.
Haklısınız.Egzoz fan almadan önce kasa içi sıcaklık yüksekti.Kasayı değiştirmeyi düşünüyordum hatta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı